Tokat Belediye Plevnespor’un Play-Off 1. Turdaki Rakibi Armoni Antalya Kestelspor Oldu

TFF 3. Lig 4. Grup’ta hafta sonu oynanan maçlar sonucunda, play-off’a kalan ve ligden düşen takımlar belli oldu. Grupta Adana FK 63 puanla Şampiyon oldu, Sebatspor 50 puanla 2. sırada, Muşspor 47 puanla 3. sırada,Tokat Bld Plevnespor 45 puanla 4. sırada, Armoni Antalya Kestelspor 43 puanla 5. Sırada, Bursa Yıldırımspor ise 42 puanla ligi 6. sırada tamamladılar ve Play-off’lara oynama hakkını elde ettiler.

Ligi son 3 sırada tamamlayan Siirt İl Özel İdarespor - Çatalcaspor ve Sultanbeylispor 3. Ligden düşerek önümüzdeki sene Bölgesel Amatör ligde mücadele edecekler.

Tokat Belediye Başkanı seçilen M. Kemal YAZICIOĞLU’nun Tokat Belediye Plevnespor’a vermiş olduğu destek ile bir ivme yakalayan Tokat Belediye Plevnespor son iki önemli maçı kazanmış ve play-off’lara kalma hakkını elde etmiştir. Tabii burada takıma önemli desteklerini veren yeni Tokat Belediye Başkanının rolü oldukça büyük oldu.

Liglerin sona ermesinden sonra şimdi sıra play-off elemelerine geldi. Rakip ligi 5. sırada tamamlayan Armoni Antalya Kestelspor oldu. Tokat temsilcisi rakibi ile karşılaştığı ilk maçta kendi evinde 1-1 berabere kalmış, ligin 2. yarısında ise rakibini deplasmanda 0-1 yenmişti.

Tokat Belediye Plevnespor’un 1. turdaki rakibi Armoni Antalya Kestelspor ile oynayacağı maç tek eleme usulü olacak. Bu maç Tokat temsilcisinin sahası GOP Stadı’nda 2 Mayıs Perşembe günü  saat 16.00’da oynanacak. Tek maç ve yenilen takımın eleneceği bir maç olduğundan, 90 dakika berabere biterse 15’şer dakikalık iki devre uzatmaya gidecek, uzatmanın sonunda takımlar eşitliği bozamazlarsa o zaman seri penaltı atışlarına geçilecek ve galip gelen takım bir üst tura geçecek.

Bu turda Tokat temsilcisinin galip gelmesi durumunda 2. maç, Muşspor ile Bursa Yıldırımspor takımlarından galip gelecek takımla oynanacak. Bu sefer bu maçlar iki devreli oynanacak ve buradan galip gelecek takım Sebatspor ile karşılaşacak. Bu maç tarafsız sahada ve tek maç olarak oynanacak, bu maçta galip gelen takım ise 2. Lige çıkmış olacaktır.

Öncelikle Tokat Belediye Plevnespor’a Perşembe günü oynanacak olan maçta  başarılar dilerim. İnşallah turu geçen takım Tokat temsilcisi olur. Bu öemli maçta Tokat seyircisinin büyük bir desteğini arkasına alan Tokat Belediye Plevnespor galibiyet sonucuna gidecektir.

O zaman 2 Mayıs Perşembe günü saat 16.00’da bu önemli maçta GOP.Stadında buluşuyoruz.