- Güzel Tokat’ımız 17 ve 18’inci Yüzyıllarda Anadolu’nun 6’ncı büyük şehridir. Üretimde ve ihracatta önder illerimizdendir. Özellikle bakır ve yazmacılık-dokumacılık önde gelen ihraç ürünleridir.

- Zaman içerisinde, Tokat’ımız üretimde ve beraberinde nufüs kayıplarını yaşar olmuştur. Son on yılda üçyüzbine yakın göçle şampiyonda olmuştur.

- Tek üretim ve istihdam kaynağımız Sigara Fabrikası kapatılmış yok edilmiş, tütün üretiminde son bulmuştur.

- Tokat’ımızın yüzünü güldüren, ferdi girişimcilerimizin gayretleriylei başardıkları yatırımları olmaktadır.

Özdilek’in Levent’teki yeni işyerinde ürünlerinin reklamını TV’lerde seyrederken gurur duyuyoruz. Daha başarılı olması içinde dua ediyoruz.

- Değerli hemşehrimizin, yurdumuzun değişik noktalarındaki mağaza ve tesisleride büyük beğenilere sahiptir, ürünleri kalitenin öncüsüdür.

- Başarılı, değerli hemşehrimiz Sayın ÖZDİLEK’in Tokat şehir merkezimizde de küçük çaplıda olsa bir yatırımı, halkımızın enbüyük beklentisidir.

- Özdilek, Dimes, Olca, Eser, Tokat’lının yüzünü güldüren kuruluşlardır.

- İstanbul’da bir markete girdiğimizde, reyonda müşteriler tercih yaparlarken ihtiyacımız olmadığı halde Dimes, Olca, Eser ürünlerini sepete koyarak tanıtımlarını, sözlüde kendi çapımızda destek vermek gereğini hissediyoruz.

- Özdilek’te, kendi branşında kalitenin, güzelliğin, başarının markasıdır.

- Kendilerini tanıtmakla birlikte, Tokat’ımızıda düşüneceklerinin umud ediyorum. Tokat bizim şehrimizdir.

- Elde ettikleri büyük başarıları, ülke ekonomisine katkıları nedeniylede kutluyor, cenab-ı Allah’tan daha büyük yatırımlar yapabilmesi için kolaylıklar yardımlar niyaz ediyorum.

- Sağlıklı huzurlu, mutlu başarılı güzel günler diliyorum.

Sevgi ve saygılarımla.