-Siyasi partilerimizde seçim sonrası değerlendirmeler yeni arayışlar başladı.

-CHP'de Sayın Muharrem İnce'ye destek verenler seçimli olağanüstü kurultay için noter imzalı dilekçelerin sayısının yasal sayıyı geçtiğini açıkladılar. Süreç devam ediybekleyip görmek gerekiyor.

-Sayın Meral Akşener hanımefendinin her türlü baskı, tehdit, engelleme, iftiralara rağmen İyi Parti kurduğu, kuruluşundan altı ay sonra da erken seçimlere gidildiği malumdur.

-Daha birçok yerleşim yerinde teşkilatını kuramamış, hiçbir maddi destek olmadan sayın Akşener'in partisi 0/10'na çok yakın biranda oy almak başarısını göstermiştir.

-Bütün bu olumsuz yakışıksız, iftira, tehdit ve engellemelere, medyadaki sansürlere rağmen aziz milletimizden 5,5, milyon seçmenin oyunu almayı başarmıştır.

-İyi partide kimse kendine paye makam yakıştırmasın, İyi Parti Meral Akşener'dir. Sonrası da olmayacaktır. Milletimizin 5,5 milyon evladı Akşener'in şahsına oy vermiştir.

-Mahallesinde muhtar bile seçilemeyecek kişilerin kendi özel koltuk hırsızları uğruna; millete umut iyi parti asla başka bir liderle olmayacaktır.

-Şahsım olarak açık ve net bir şekilde ifade ediyorum. Arkadaşlarımın tamamının da benim gibi düşündüğünü biliyorum.

-Tokat İyi Parti İl Başkanlığında; yerel yönetimlerden sorumlu Başkan Yardımcısı olarak olağanüstü kongrede Sayın Akşener dışındaki bir oluşuma destek vermeyeceğimi, anında görevimden ve partiden ayrılacağımı açık ve net bir şekilde açıklıyorum.

-2002 seçimlerinde Genç parti vardı. Genel Başkanı Cem Uzan'ın birçok ulusal TV ve gazetesi vardı. Her gittiği yerde kazanlar kaynıyyardımlar dağılıyordu. Bütün bu şartlar altında bile Cem Uzan seçimlerde 0/7 oy alabilmişti.

-Sayın Akşener imkansızı başarmıştır. 5,5 milyon oy şahsına verilmiş oylardır.

-Demokrasimiz, geleceğimiz, Cumhuriyet değerlerimiz dikkate alındığında, Meral Akşener milletin umudunu yok etmeyecektir. Vatan sevgisi, millet sevgisiyle doludur.

-Olağanüstü kongre için hayırlı kararları beklenmektedir.

Sevgi ve saygılarımla.