Müdür Eger’den Türkiye Basketbol Federasyonu’na Ziyaret
Müdür Eger’den Türkiye Basketbol Federasyonu’na Ziyaret
İçeriği Görüntüle

Tokat Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde, 3-7 Kasım 2025 tarihleri arasında düzenlenecek olan 3. Kamu Spor Oyunları Voleybol ve Ayak Tenisi Grup Müsabakaları öncesi teknik toplantı gerçekleştirildi. Merkez Spor Salonu'nda yapılan toplantıya, organizasyonun üst düzey isimleri ile sahada görev alacak temsilciler katıldı.

Toplantıya; Tokat Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim Eger, Spor Şube Müdürü Ömer Besler, Bakanlık Gözlemcisi Ali Işıkoğlu ve Kamu Spor Oyunları Koordinatörü Rukiye Beyaz'ın yanı sıra, müsabakalarda yer alacak takımların idarecileri ve sorumluları iştirak etti.572641304 18079918253111696 3401837122955984682 N500 Sporcudan Büyük Şov
Organizasyon, 22 Voleybol ve 11 Ayak Tenisi takımı olmak üzere toplamda yaklaşık 500 sporcuyu ağırlayacak. 5 gün boyunca sürecek müsabakalar, kamu kurumları arasında spor köprüsü kurarak, dostluk ve rekabeti bir arada yaşatacak.

"Sporcularımıza Başarılar Diliyoruz"
Tokat Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, yaptığı açıklamada sporculara başarı mesajı iletti. Müdürlükten yapılan açıklamada, "Müsabakalarda ilimiz adına mücadele edecek takımlarımıza ve tüm katılımcılara başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.


Kaynak: Tokat Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Bülten

Muhabir: Mustafa Işık