Abdulahat Arvas, AK Parti'nin Belediye Başkanı adayı olarak atanmıştır. Van'ın Erciş ilçesinde doğan ve iş dünyasında önemli başarılar elde eden Arvas, siyasette yeni bir döneme hazırlanıyor. Peki, Abdulahat Arvas kimdir, kaç yaşında, nereli? Ak Parti Belediye Başkanı Adayı Abdulahat Arvas mesleği ne, eşi kim? İşte detaylar...

Abdulahat Arvas kimdir?

Abdulahat Arvas, AK Parti'nin Belediye Başkanı adayı olarak atanmıştır. 27 Ekim 1969'da Van'ın Erciş ilçesinde doğan Arvas, eğitim hayatını Van'da tamamlamıştır. Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi'nden mezun olduktan sonra iş dünyasına adım atan Arvas, Van, Adana ve Kocaeli'de üretim tesisleri kurmuştur. Aynı zamanda, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Van Kurucu Şube Başkanlığı, Önder İş Dünyası Sanayici ve İşadamları Derneği Van Kurucu Şube Başkanlığı ve Van Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Kurul Üyeliği gibi önemli görevlerde bulunmuştur. 27. Dönemde AK Parti Van milletvekili olarak Meclis'e giren Arvas, evli ve dört çocuk babasıdır.

Masterchef Beril Yavuz nereli, mesleği ne? Masterchef Beril kimdir? Masterchef Beril Yavuz nereli, mesleği ne? Masterchef Beril kimdir?

AK Parti'nin adayı Abdulahat Arvas, geçmişteki deneyimleri ve iş dünyasındaki başarısıyla dikkat çekmektedir. Belediye Başkanlığı için gösterdiği adaylık, yerel yönetimlerdeki deneyimini ve halkla iç içe olma isteğini yansıtmaktadır. Arvas'ın bu yeni görevi, Van ilinin ve halkının beklentilerini karşılayacak mı, yoksa farklı bir dinamik mi getirecek, merak konusu olmaya devam etmektedir.

Kaynak: HABER MERKEZİ