31 Mart 2024 yerel seçimlerine doğru yaklaşırken, Esenyurt'ta merakla beklenen bir isim ortaya çıktı: Ahmet Özer. Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) adayı olarak gösterilen Ahmet Özer'in hayatı ve kariyeri, seçim öncesinde dikkatle inceleniyor. Peki, Ahmet Özer kimdir, kaç yaşında, nereli? Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer eşi kim, mesleği ne? İşte detaylar...

Ahmet Özer kimdir?

Ahmet Özer, 1960 yılında Van'da dünyaya gelmiştir. Eğitim hayatına Muradiye Ortaokulu'nda başlayan Özer, ardından Van Atatürk Lisesi'nde lise eğitimine devam etmiştir. Liseyi tamamladıktan sonra Hakkâri Lisesi'nde eğitimine devam etmiştir.

Tuğba Şenoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında, evli mi, eşi kim? Tuğba Şenoğlu boyu, kilosu kaç? Tuğba Şenoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında, evli mi, eşi kim? Tuğba Şenoğlu boyu, kilosu kaç?

Daha sonra üniversite eğitimine başlayan Ahmet Özer, üç farklı üniversiteden lisans ve ön lisans dereceleri almıştır. Sosyoloji ve felsefe alanında Hacettepe Üniversitesi'nden, işletme alanında Van Eğitim Enstitüsü'nden ve eğitim bilimleri alanında Çukurova Üniversitesi'nden derece almıştır.

Özer'in kariyerindeki önemli bir dönem, 1991-1997 yılları arasında GAP Belediyeler Birliği Genel Sekreterliği ve Yönetim Kurulu Üyeliği görevini üstlendiği dönemdir. Ayrıca üniversite yaşamında çeşitli akademik görevlerde bulunmuş ve Türkiye - Irak İş İnsanları Derneği (TISİAD) Bilim Kurulu Başkanı gibi önemli pozisyonlarda yer almıştır.

Ahmet Özer, evli ve iki çocuk babası olup üç farklı dil bilmektedir. Ayrıca Esenyurt Belediye Başkanı olarak göreve başlamıştır.

Özetle, Ahmet Özer, çeşitli akademik ve kurumsal pozisyonlarda bulunmuş, topluma hizmet etmek için önemli görevler üstlenmiş ve şu anda Esenyurt Belediye Başkanı olarak hizmet vermektedir.

Kaynak: HABER MERKEZİ