-Zeytindalı terörle mücadele operasyonumuz başarılı bir şekilde devam ediyor.

-Bu arada şehitlerde veriyoruz. Vatanımız, bayrağımız, devletimiz için.

-Milletimizin başı sağolsun. Atalarımızdan bizlere emanet bırakılan devletimizi, bayrağımızı Cumhuriyetimizi torunlarımıza, aldığımız gibi teslim etmek, şeref ve namus borcudur.

Kahraman askerlerimize Yürekten desteklerimizi başarı dileklerimizi sunuyoruz.

-Tv'lerden, teslim alınan belgelerde, teröristlerin nasıl bir hazırlık yaptıklarını da öğreniyoruz. Kilometrelerce uzunlukta beton sığınak, barınaklar silah ve cephane tehlikenin boyutlarını gösteriyor.

-Bu hazırlıklar elle insan gücüyle yapılmamış, beton mikserlerinin pompalarının, planı projesiyle uygulandığında gözler önüne seriyor.

-Yakın geçmişte, PKK ile çözüm süreci şarkılarının ezberlettirildiği o dönemde PKK'nın Güneydoğuda illerimizde, ilçelerimizde, cadde ve sokaklarımızı nasıl patlayıcılarla, mayınlarla kapladığı gibi, sınırımızda Afrin'de de aynısını uygulamışlar.

-ABD'yi hala stratejiktak görebilmek, ABD'nin Büyük Ortadoğu projesinin sonuçlarını görmemektedir.

-Bütün planlar, bölgede İsrail'e saha kazandırmaya yöneliktir.

-Türk'ün Türk'ten başka dostunun olmadığı da bir kez daha test edilmiştir.

-Karşımızda yer alan ABD'ye mahkum olmuş, başta Suudi Arabistan olmak üzere, sormak gerek "DİN KARDEŞLİĞİ NEREDE KALDI"

-Terörle mücadele sınır dışımızda devam ediyorken,tamı fırsat bilip siyasi çıkar hedefleyenler, topluma ayrılık, dışlama beyanatları verenlere Cenab-ı Allah akıl fikir insan eylesin. Koltuğun sonu yok. Bir gün gelen bir gün gidecek. Bu gerçek kabul edilmeli.

-Milletin egemenliğine; hiçbir güç ittifaktı, birleşmeydi. Formüllerini denklemlerini kurmaya çalışsa da nafile çırpınışlardır. Bitişin ifadesidir.

-Aziz milletimiz; Cumhuriyetimizi, gerçek demokrasiyi, parlamenter çoğulcu sistemi, hukukun üstünlüğünü, bağımsızlığını tarafsızlığını bekliyor. Hoşgörü istiyor. Seksen milyon kardeş olsun toplum ayrıştırılmasın istiyor.

-Tek adamlarla yönetilen, parlamentosu yetkisizleştirilmiş ülkelerin durumlarından ibretler alınmalıdır.

-Milletin egemenliği önünde hiçbir güç duramaz. Durmak isteyenleri de kimse kurtaramaz. Bitmiş, tükenmişin zaten sonu yoktur.

-Birliğe, kardeşliğe, et ve tırnak gibi olmaya ihtiyacımız olduğu bir dönemdeyiz, buna da mecburuz.

-Ordumuza, başarılı olması için dualarımız ebedidir.

-Cenab-ı Allah'ın aziz milletimizin koruyucu olmasını niyaz ediyorum.

Sevgi ve saygılarımla.