Alaattin Çakıcı'nın üvey oğlu olarak bilinen Onur Özbizerdik, Türkiye'nin son dönemlerde sıkça konuşulan isimlerinden biri haline geldi. Ancak gizemli geçmişi ve yeraltı dünyasıyla ilişkilendirilmesi, hala birçok soru işaretini beraberinde getiriyor. Peki, Alaattin Çakıcı'nın üvey oğlu Onur Özbizerdik kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor, şuan nerede? İşte detaylar...

Alaattin Çakıcı'nın üvey oğlu Onur Özbizerdik kimdir?

Onur Özbizerdik, yeraltı dünyasında 'baba' lakaplı Dündar Kılıç'ın öz torunu ve Alaattin Çakıcı'nın üvey oğlu olarak tanınıyor.

Çarşamba Pazar’ında Sebze-Meyvelerde Güncel Fiyatları Nasıl? Çarşamba Pazar’ında Sebze-Meyvelerde Güncel Fiyatları Nasıl?

Annesi Dündar Kılıç'ın kızı Uğur Kılıç, babası ise Adanalı bir gece kulübü işletmecisi İhsan Özbizerdik. Annesi Uğur Kılıç, İhsan Özbizerdik'ten boşandıktan sonra bir diğer karanlık isim olan Alaattin Çakıcı ile evlendi.

Ancak doğum yeri ve yaşına dair net bilgiler bulunmuyor. Özbizerdik'in adı, 2016 yılında Etiler'deki lüks bir restoranda yaşanan bir olayla geniş kitlelerce duyuldu. Restoranda çıkan bir loca meselesi sonucunda silahını çeken ve ateş eden Özbizerdik, olay yerinden kaçarak dikkatleri üzerine çekti.

Bu olay, Özbizerdik'in daha önce çeşitli suçlardan emniyette kaydının bulunduğunu ortaya koydu. Ancak kendisi, yurtdışına çıkış yasağı ve güvenlik birimine ayda bir kez imza verme zorunluluğu gibi adli kontrol tedbirleriyle serbest bırakıldı.

Onur Özbizerdik hakkındaki yargı süreci, yaralama, meskun mahalde ateş ederek güvenliği tehlikeye sokma ve ruhsatsız silah bulundurma gibi suçlamalarla ilgiliydi. Ancak, bu süreçte net bir sonuca varılamadı ve Özbizerdik'in yaşamı hala pek çok soru işaretiyle dolu.

Gizemli geçmişi ve yeraltı dünyasıyla ilişkilendirilmesiyle dikkat çeken Onur Özbizerdik, Türkiye'nin merak konusu isimlerinden biri olmaya devam ediyor.