Artova ve Zile'deki Yüksekokullarda eğitim çevrim içi devam edecek! Artova ve Zile'deki Yüksekokullarda eğitim çevrim içi devam edecek!

Haber-Foto: Mustafa Işık

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 25 Mart Pazartesi günü Tokatlılar buluştu. Hüseyin Akbaş Spor Salonu önünde saat 13.30 başlayan mitinge 45 Bin Tokatlı akın etti. TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Tokat Milletvekili Yusuf Beyazıt, yaptığı açıklamasında 25 Mart Pazartesi günü düzenlenen mitingden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın memnun ayrıldığını söyledi. 

“Cumhurbaşkanımız Tokat’tan Memnun Ayrıldı”

TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Tokat Milletvekili Yusuf Beyazıt, “Öncelikle bütün hemşehrilerimize çok teşekkür ediyoruz. Çünkü her zamanki gibi Tokat'ımız, gene Cumhurbaşkanımızı çok büyük bir kalabalıkla karşıladı. Özellikle Havaalanından, miting meydanına gelinceye kadar yol sağlı sollu bütün insanlarımızın selamlamalarıyla karşılaştık. O noktadan gerçekten mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Cumhurbaşkanımız da zaten en son helikoptere binerken de çok teşekkürlerini ifade ettiler. Hemşehrilerimize olan şükran duygularını ifade ettiler. O nedenle hemşehrilerimizin bu sevgisine mazhar olmaya çalışıyoruz. Kıymet vermeye çalışıyoruz. Ve şu anda da seçim atmosfer içerisinde faaliyetlerimizi sürdürmeye çalışıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız seçim günü özellikle Niksar’ı takip edeceğini belirtti. Niksar’daki gençler çok heyecanlı bir şekilde, devamlı slogan attılar. Benim de bir gün öncesinde orada gençlik buluşmam vardı, çok kalabalık bir şekilde. Onları da davet etmiştim. Gelmişler. Niksar'da da herhangi bir sorunsuz inşallah seçim sonuçlarını Cumhurbaşkanımıza mahcup olmadan sonuç kazandıracağız diye düşünüyorum. Tokat'ımızda da öyle, inşallah seçimi en güzel şekilde atlatacağız.” diye konuştu.Whatsapp Image 2024 03 27 At 13.45.15 (1)