CHP'nin Şahinbey Belediye Başkan adayı olarak belirlediği isim merak konusu oldu. Veteriner hekim olan ve Şahinbey'de uzun yıllar hizmet vermiş olan Arkın Bereketoğlu'nun profilini mercek altına alalım. Peki, Arkın Bereketoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Şahinbey Belediye Başkan Adayı Arkın Bereketoğlu mesleği ne, eşi kim? İşte detaylar...

Oflu Hoca Cemal Terzioğlu kimdir, öldü mü, neden öldü, kaç yaşıdaydı? Oflu Hoca Cemal Terzioğlu cenazesi ne zaman? Oflu Hoca Cemal Terzioğlu kimdir, öldü mü, neden öldü, kaç yaşıdaydı? Oflu Hoca Cemal Terzioğlu cenazesi ne zaman?

Arkın Bereketoğlu kimdir?

CHP'nin Şahinbey Belediye Başkan adayı olarak belirlediği isim, veteriner hekim olan Arkın Bereketoğlu. Aslen Kahramanmaraş Pazarcıklı olan Bereketoğlu, 2024 yerel seçimlerinde aktif rol aldı. Şahinbey Belediyesi'nin çeşitli departmanlarında yöneticilik yapmış ve ayrıca Alevi Kültür Dernekleri'nde yöneticilik görevlerinde bulunmuş bir isim. Kendisi sessiz ve düşünceli bir yapıya sahip ve kararlarını aceleyle vermek yerine dikkatlice düşünerek alıyor. Sosyal medya kullanmayan Bereketoğlu, CHP içinde sıkça konuşulan bir isim ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na benzetiliyor.