Haber: Mustafa Işık

Tokat’ta mutfak tüpü bomba gibi patladı Tokat’ta mutfak tüpü bomba gibi patladı

Tokat'ın Artova İlçesi'nde görev yaptığı süre boyunca önemli hizmetlere imza atan Kaymakam Erkan Atam, veda ziyaretleri için harekete geçti. 25 Ağustos 2022 yılında göreve başlayan Kaymakam Atam, Tokat Merkez ve ilçede veda ziyaretlerinde bulunarak görev süresini tamamlıyor.

Kaymakam Erkan Atam'ın ilk durağı Tokat Valisi Numan Hatipoğlu oldu. Ziyarete Pazar Kaymakamı Mehmet Miraç Demir ve Yeşilyurt Kaymakamı Murathan Cebeci de eşlik etti. Vali Numan Hatipoğlu, Kaymakam Atam'a başarı belgesi takdim ederek görev süresince gösterdiği başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.Vedaİlçede gerçekleştirdiği veda ziyaretlerinde Kaymakam Atam, birçok kurum ve kuruluşu ziyaret ederek teşekkürlerini iletti. İlçe Jandarma Komutanlığı, Emniyet Amirliği, İlçe Adliyesi, Özel İdare Müdürlüğü, Entegre Devlet Hastanesi, Müftülük, PTT Müdürlüğü, Pancar Bölge Şefliği, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Halk Eğitim Müdürlüğü, Meslek Yüksekokulu, Orman İşletme Şefliği ve Gençlik Spor Müdürlüğü gibi kurumlar ziyaret edildi.Veda 1

Veda ziyaretleri sırasında kurum müdürleri ve çalışanlarıyla bir araya gelen Kaymakam Atam, verdikleri destekten dolayı teşekkürlerini ileterek bundan sonraki görevlerinde başarılar diledi.

Kaymakam Erkan Atam, Artova İlçesi'ne sağladığı katkılarla unutulmaz bir iz bırakırken, yeni görev yerinde de aynı başarıları devam ettireceğine inanılıyor.