Program kapsamında, çocuklara trafik konusunda eğitici bir animasyon filmi izlettirildi ve onlara telsiz konuşması yapma fırsatı sunuldu. "Kanka Polis" maskotu eşliğinde çocuklar, dans edip eğlenceli oyunlar oynadılar. Çocuklar, hem öğrenirken hem de eğlendiler ve unutulmaz anılar biriktirdiler.

Etkinliğe Artova Kaymakamı Erkan ATAM, Emniyet Amir Vekili Fatih KAPTAN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun ARSLAN, ve Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Artova MYO Çocuk Koruma ve Bakım Hizmetleri Programı öğrencileri katıldı. 

Etkinlik sonunda Artova Kaymakamı Erkan ATAM, etkinliğin düzenlenmesine katkı sağlayan herkese teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdi. Bu özel gün, polis ve çocuklar arasındaki olumlu ilişkinin bir göstergesi olarak hafızalara kazındı.

Muhabir: Şule Şahin