Tokat 1. Amatör Ligi’nde Yarı Finale Hangi Takımlar Yükseldi? Tokat 1. Amatör Ligi’nde Yarı Finale Hangi Takımlar Yükseldi?

Haber: Mustafa Işık

2024 yılında yapılacak olan Yerel ve Mahalli İdareler seçimlerine 26 günden az bir süre kala Yeniden Refah Partisi Artova İl Genel Meclis Üyesi 1’inci sıra adayı Derya Eroğlu, ilçede seçim çalışmalarını sürdürüyor. Adaylığı açıklandıktan sonra hiç vakit kaybetmeden sahaya indi ve startı verdi. İlçe Başkanı Hasan Eroğlu, Teşkilatı ve Seçim Koordinasyon Başkanı Oğuzhan Aydan’la ortak çalışma yürüten Derya Eroğlu, ayak basılmadık mahalle ve köy bırakmadı. YRP’den Artova 1'inci sıra İl Genel Meclis Üyesi Adayı Eroğlu, kapı kapı evleri ve seçmenlerini gezerek etkili bir çalışma yürütüyor. Artova ilçesinin ilk kadın adayı olması nedeniyle kadın dayanışmasını ortaya çıkaran Derya Eroğlu’na yoğun destek ve teveccüh gösteriliyor. 

“Artova’da İlk Kadın Aday Olmam Nedeniyle Çok Yoğun Bir Destek ve Teveccüh Var”
Esnaflardan ve vatandaşlardan destek isteyen Yeniden Refah Partisi Artova İl Genel Meclis Üyesi 1’inci sıra adayı Derya Eroğlu, “Seçim çalışmalarımız kapsamında ilçemizde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Esnaflarımızı ziyaret ederek desteklerini istiyoruz. Ayak basılmadık mahalle ve köy bırakmayarak kapı kapı, ev ev gezerek seçmenlerimizle bir araya gelip çalışmalarımızdan bahsediyoruz. Artova’da ilk kadın aday olmam nedeniyle çok yoğun bir destek ve teveccüh var. Yeniden Refah Partisi olarak sorunları çözmeye talibiz. Tek ihtiyacımız vatandaşlarımızın desteği, inşallah seçimlerde zaferle ayrılacağımızı düşünüyorum.” dedi.