Galatasaray başkan adaylığı iddialarıyla sosyal medyada gündem olan Bahattin Demirbilek'in kim olduğu ve serveti merak ediliyor. Peki, Bahattin Demirbilek serveti? Bahattin Demirbilek kimdir nereli? Bahattin Demirbilek eşi kimdir? İşte detaylar...

Bahattin Demirbilek Kimdir?

Son dönemlerde sosyal medyada adından sıkça söz ettiren Bahattin Demirbilek, özellikle Galatasaray başkan adaylığı iddialarıyla gündemde. 1971 doğumlu olan Demirbilek, Rusya'da yaşamını sürdüren başarılı bir iş insanıdır. Rusya'nın en büyük inşaat firmalarından biri olan ESTA Construction'ın kurucusudur.

Ankara'da büyüyen Demirbilek, çalışma hayatına 15 yaşında başladı. 1993 yılında, henüz 22 yaşındayken Rusya'ya gitti. Burada profesyonel hayatına devam eden Demirbilek, 2004 yılında ESTA Construction'ı kurdu. Şirket, 2018 yılında dünyanın en büyük 250 inşaat şirketinden biri haline geldi ve ENR tarafından açıklanan listede 159. sırada yer aldı.

Bahattin Demirbilek’in Serveti

Bahattin Demirbilek'in serveti tam olarak bilinmemekle birlikte, sahibi olduğu ESTA Construction, dünyanın en büyük inşaat şirketleri arasında gösterilmektedir. Şirket, Mercedes-Benz Daimler'in Rusya'daki en büyük yatırımı olan ilk otomobil fabrikası ve Saratov’daki Yuri Gagarin Havalimanı gibi büyük projeleri üstlenmiştir.

Galatasaray'a olan tutkusu ile bilinen Bahattin Demirbilek, daha önce başkanlık hayalini dile getirmişti. Kongre üyesi olan Demirbilek, oğluna "Hayatın anlamı ve çocukluk aşkım" dediği Galatasaray sevgisi nedeniyle Aslan adını verdi. Sarı kırmızılı taraftarlar, önümüzdeki kongrede Demirbilek'in başkan adayları arasında yer almasını bekliyor ve kulübe katkı sağlayacağına inanıyor.

İlkin Aydın kimdir, nereli, kaç yaşında, evli mi, sevgilisi var mı? İlkin Aydın boyu, kilosu kaç? İlkin Aydın kimdir, nereli, kaç yaşında, evli mi, sevgilisi var mı? İlkin Aydın boyu, kilosu kaç?

Bahattin Demirbilek, hem profesyonel başarıları hem de Galatasaray'a olan sevgisiyle dikkat çekmeye devam ediyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ