Barış Murat Yağcı, Türk televizyon ve sinema dünyasının tanınmış isimlerinden biri olarak, başarılı kariyerine ek olarak Survivor'daki çıkışıyla da dikkat çekiyor. Peki, Barış Murat Yağcı kimdir, kaç yaşında, nereli? Barış Murat Yağcı ne ameliyatı oldu, sevgilisi kim, mesleği ne? İşte detaylar...

Barış Murat Yağcı kimdir?

Türk manken, sporcu, oyuncu ve şarkıcı Barış Murat Yağcı, 21 Ocak 1991'de İzmir'de doğdu. Bahçeşehir Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun olan Yağcı, ikinci üniversite olarak Anadolu Üniversitesi Spor Yönetimi bölümünde eğitimine devam etmektedir.

Spor Kariyeri ve Mankenlik

Efes Pilsen Spor Kulübü'nde basketbol oynayan Yağcı, bir sakatlık sonrası spor kariyerine devam edemedi. Ardından mankenlik yapmaya başladı ve Best Model of Turkey yarışmasında "Best Fotomodel" seçilerek yapımcılar tarafından keşfedildi.

Oyunculuk Kariyeri

2014 yılında televizyon dünyasına adım atan Yağcı, "Kocamın Ailesi" dizisinde Akın karakteriyle tanındı. Daha sonra "Kiralık Aşk" ve "Şevkat Yerimdar" gibi dizilerde de rol aldı. Sinema dünyasına da adım atan Yağcı, 2014 yapımı "Figüran" filminde rol aldı.

Survivor Başarısı ve Ardından

2020 yılında Acun Ilıcalı'nın düzenlediği Survivor yarışmasına katılan Yağcı, ikinci olarak büyük bir başarı elde etti. 2022'de ise "Survivor 2022: All Star" yarışmasında mücadele etti.

Okul müdürü İbrahim Oktugan kimdir? Öldürülen öğretmen İbrahim Oktugan kaç yaşındaydı, nereli, eşi kim? Okul müdürü İbrahim Oktugan kimdir? Öldürülen öğretmen İbrahim Oktugan kaç yaşındaydı, nereli, eşi kim?

Özel Hayatı ve İlişkiler

Survivor 2020 yarışmacılarından Nisa Bölükbaşı ile ilişkisi bulunan Yağcı, daha sonra ayrıldı.

Gelecek Projeler

Yağcı'nın gelecek projeleri arasında 2023 yapımı "Prestij Meselesi" adlı sinema filminde rol almak bulunuyor.

Filmografisi

Televizyon:

  • "Kocamın Ailesi" (2014-2015) - Akın
  • "Kiralık Aşk" (2017) - Eymen
  • "Şevkat Yerimdar" (2017-2018) - Bora
  • "Sosyetik Gelin" (2018) - Demir

Sinema:

  • "Figüran" (2014) - Yardımcı oyuncu
  • "Prestij Meselesi" (2023) - Rol belirtilmedi

Yarışma:

  • "Survivor Ünlüler-Gönüllüler" (2020) - Kendisi (2. oldu)
  • "Survivor 2022: All Star" (2022) - Kendisi (17. oldu)

Program:

  • "Atan Alır" (2021) - Kendisi (Konuk)

Barış Murat Yağcı, sporculuğu, oyunculuğu ve televizyon başarılarıyla Türkiye'nin tanıdığı isimlerinden biri olmaya devam ediyor.