Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tokat İl Başkanı Mustafa İpek, Gazi Osman Paşa Üniversitesi’ne öğrenci taşımacılığı yapan otobüsçülerle bir araya gelerek sektörün sorunlarını dinledi. Toplantıda, taşımacılık sektörünün karşı karşıya kaldığı artan maliyetler, hat düzenlemeleri ve öğrenci taşımacılığındaki aksaklıklar masaya yatırıldı. Esnafın taleplerini dinleyen İpek, sorunların çözümü için yetkili kurumlarla iletişim halinde olacaklarını ifade etti.
"Esnafımızın Yanındayız"
MHP Tokat İl Başkanı Mustafa İpek, yaptığı açıklamada, "Taşımacılık yapan kardeşlerimizin sıkıntılarını biliyoruz. Taleplerini ilgili mercilere ileterek çözüm sürecini takip edeceğiz. Her zaman esnafımızın yanındayız." dedi.
Toplantı sonunda otobüs esnafı temsilcileri, MHP Tokat İl Teşkilatı’na gösterdikleri ilgi ve destekten dolayı teşekkürlerini iletti.




