Haber: Mustafa Işık

TFF 3’üncü Lig 4’üncü grupta şampiyonluk mücadelesi veren Muş 1984 Muşspor, hafta sonu Tokat’ta Belediye Plevnespor’la karşı karşıya gelecek. 28 Ocak Pazar günü 4’üncü grubun namağlup takımı Adana 1954 Futbol Kulübü’nü evinde 2-1 yenerek lidere ilk yenilgisini tattırmıştı. Geçtiğimiz hafta daha önce Tokatspor'da yardımcı Antrenör olarak görev yapmış Kadir Kar ile anlaşma sağladı. Ligde şampiyonluk parolasıyla yoluna devam eden Muş 1984 Muşspor Başkanı Nevzat Kaya, Tokat Hürsöz’e açıklamalarda bulundu. Başkan Nevzat Kaya, Tokat’ta çok dostlarının olduğunu dikkat çekti. Pazar günü centilmence hak edenin kazanacağı bir maç olacağının altını çizen Kaya, şartların ne olursa olsun gruptan şampiyon olarak çıkacaklarına inandığını ifade etti.Muş 1984 Muşspor Başkanı Nevzat Kaya (2)

“PAZAR GÜNÜ CENTİLMENCE HAK EDENİN KAZANACAĞI BİR MAÇ OLACAK”
Muş 1984 Muşspor Başkanı Nevzat Kaya, “Öncelikle Tokatta çok dostlarım var, önce dostlarıma selam söylüyorum. Hepsi ayrı ayrı aradı misafir etmek istediklerini söylediler. Öncelikle onlara çok teşekkür ederiz, sizin aracılığınızla. Çok uzun zamandır da görüşmemiz olmamıştı, inşallah orada kucaklaşacağız hepsiyle. Pazar günü centilmence hak edenin kazanacağı bir maç olacak. Şöyle, ben yine söylüyorum. Öncelikle saha sonucundan çok, oradaki Tokatlı insanların misafirperverliği, sıcak atmosferi bizi bu kadar hani can gönülde arayıp oradaki arkadaşlarım, dostlarım bizleri sahiplenmesi inanın çok motive ediyor. Sonuçta birisi kazanacak, ya Tokat, ya da Muş. İki takım berabere de kalabilir. Önemli olan dostluk çerçevesi içinde bitmesi, ilk yarıda berabere kaldık. Hiçbir sıkıntımız olmadı. Herkesin zevk alabileceği bir maç, 90 dakika sonrasında ise dostlukların pekiştiği bir gün olacak Pazar günü.” dedi.

“ŞARTLAR NE OLURSA OLSUN BU GRUPTAN ŞAMPİYON ÇIKACAĞIMIZ”
Kaya, “Futbol 3 ihtimalli bir sonuç, ben 30 yılda futbola içindeyim. Maçlar hiçbir zaman oynanmadan kazanılmayacağını sizler de biliyorsunuz. Sene başında bizim hedefimiz direkt ligden birinci çıkmaktı. Maalesef maçlar adli yönetilmiyor. Birçok maçımızda katledildik ama yine çıkmanın içinde kalalım, olaylar başka yerlere çekilmesin diye hiç sesimizi çıkarmadık. Şartlar ne olursa olsun bu gruptan şampiyon olarak çıkacağımıza inanıyorum.” açıklamasında bulundu.

Muş 1984 Muşspor