Beşiktaş ile Samsunspor arasındaki kritik mücadele, Türkiye'de futbol tutkunlarının heyecanla beklediği bir olay haline geldi. Peki, Beşiktaş ile Samsunspor maçı ne zaman, saat kaçta, nerede oynanacak? Beşiktaş Samsunspor hangi 11'lerle sahaya çıkacak? Beşiktaş Samsunspor maçı nerede yayınlanacak, canlı yayın var mı? İşte detaylar...

Bursa Nilüfer'de “Contrasts” konseri Bursa Nilüfer'de “Contrasts” konseri

Beşiktaş ile Samsunspor maçı ne zaman, saat kaçta, nerede oynanacak?

Süper Lig'in çekişmeli atmosferinde 13 Nisan Cumartesi günü saat 19:00'da başlayacak olan karşılaşma, futbolseverlerin ilgisini çekiyor. Beşiktaş Vodafone Park'ta Samsunspor'u konuk edecek ve bu önemli maçı canlı olarak beIN Sports 1 kanalından izlemek mümkün olacak.

Beşiktaş Samsunspor hangi 11'lerle sahaya çıkacak?

İki takımın muhtemel 11'leri de merak konusu.

Beşiktaş, Mert Günok'un da dönüşüyle şu şekilde sahaya çıkabilir: Mert, Svensson, Necip, Colley, Bakhtiyor, Musrati, Gedson, Ghezzal, Muçi, Rashica, Semih.

Samsunspor ise muhtemel 11'ini Okan, Zeki, Alimi, Drongelen, Soner, Tait, Bennasser, Holse, Ntcham, Emre, Marius şeklinde oluşturabilir.

Ancak Beşiktaş cephesinde eksikler de bulunuyor. Sakatlıkları devam eden Onur Bulut, Salih Uçan, Tayfur Bingöl, Arthur Masuaku ve Ante Rebic, maçta forma giyemeyecekler. Ancak, kaleci Mert Günok'un sakatlığı iyileşti ve teknik direktör Fernando Santos'un tercihine göre sahada olabilecek.

Maç öncesinde Beşiktaş'ta 4 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor: Jonas Svensson, Daniel Amartey, Semih Kılıçsoy ve Demir Ege Tıknaz. Bu futbolcular, Samsunspor maçında kart görmeleri halinde MKE Ankaragücü karşılaşmasında cezalı duruma düşecekler.

Bu kritik mücadele, hem ligdeki konumlarını güçlendirmek isteyen Beşiktaş hem de alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Samsunspor için büyük bir önem taşıyor. Futbolseverler, heyecan dolu 90 dakikayı canlı olarak ekran başında takip edecekler.