Ramazan ayının bereketini sofralarımıza taşımak için özenle seçilmiş bir iftar menüsüyle karşınızdayız. Ezogelin çorbası, sıcak ve doyurucu bir başlangıç yaparken, kabak mücver ara sıcak olarak hafif ve lezzetli bir seçenek sunuyor. Ana yemek olarak fırında pişirilen köfteler, sağlıklı ve lezzetli bir tercih olurken, yanında servis edilen bulgur pilavı ve yeşil salata sofraya renk katıyor. Tatlı olarak ise yumuşacık bir lezzet olan revani, iftar sofralarını tatlandırıyor. Bu özenli menüyle sevdiklerinizi ve misafirlerinizi memnun etmek garantili! İşte ramazanın 5. günü için bir iftar menüsü örneği...

Çorba: Ezogelin Çorbası

Ezogelin çorbası, kırmızı mercimek ve bulgurun lezzetli uyumunu sunar. Baharatlarla zenginleştirilmiş bu çorba, iftar için harika bir başlangıç olabilir.

Ara sıcak; Kabak Mücver

Rendelenmiş kabak, yumurta, un ve baharatlarla hazırlanan, kızartılarak servis edilen hafif bir atıştırmalık. Yanında sarımsaklı yoğurtla servis edebilirsiniz.

Nisan ayı enflasyonu yüzde.... Nisan ayı enflasyonu yüzde....

Ana Yemek: Fırın Köfte

Fırında pişirilen köfteler, yağsız ve sağlıklı bir alternatif sunar. İçine doğramnış sebzeler ekleyerek daha besleyici bir hale getirebilirsiniz. Yanında bulgur pilavı ve yeşil salata ile servis edilebilir.

Tatlı: Revani

Yoğurt ve irmikten yapılan revani, hafif ve sütlü bir tatlı alternatifi olabilir. Üzerine şerbet dökülerek servis edilir ve nefis bir lezzet sunar.