Bıçaklı saldırıya uğrayan üniversiteli kurye Ata Emre Akman kimdir? Katili yakalandı mı? Bıçaklı saldırıya uğrayan üniversiteli kurye Ata Emre Akman kimdir? Katili yakalandı mı?

Oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan ile aşk yaşadığını açıklayan Cansu Taşkın, son olarak İnci Taneleri dizisinde Azem karakterini canlandırmasıyla gündeme gelmişti. Peki, Cansu Taşkın kimdir, kaç yaşında? Yılmaz Erdoğan'ın sevgilisi Cansu Taşkın mesleği ne, nasıl ünlü oldu? İşte detaylar...

Cansu Taşkın kimdir?

Cansu Taşkın 2

Oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan ile aşk yaşadığını açıklayan Cansu Taşkın, son olarak İnci Taneleri dizisinde Azem karakterini canlandırmasıyla gündeme gelmişti. Taşkın, konuk olduğu bir YouTube programında sunucunun "Yılmaz Erdoğan ile aşk yaşadığın haberleri doğru mu?" sorusuna, "Gerçek... Hiçbir zaman özel hayatımı konuşmadım konuşmamaya da devam. Bunu sosyal medyada ön planda tutmadım. Evet haberler doğru, sorduğun için söyleyeyim. Yani sonuç olarak biz kötü bir şey yapmadık, arkadaşlar bu çok normal değil mi? Benim için çok değerli bir insan" şeklinde cevap verdi.

Cansu Taşkın, 15 Kasım 1992'de İstanbul'da doğmuştur ve besteci Metin Özülkü'nün yeğenidir. Modellik kariyerine 16 yaşında İzmir Fuarı'nda başlayan Taşkın, ilk yarışma deneyimini 17 yaşında dünya modellik yarışmasında dördüncü seçilerek yaşamıştır. Modellik kariyerine devam etmek için İtalya'nın Milano şehrine gitme hayali kurmuş ve Türkiye'de birçok defilede yer almıştır.

Cansu Taşkın kaç yaşında?

Cansu Taşkın 32 yaşında.

Taşkın'ın film ve dizi kariyerine bakıldığında, 2016 yapımı "Cennet Yolu"nda rol aldığı görülmektedir. Ayrıca, 2015 yapımı "Bambaşka" ve 2013 yapımı "Qüfür (Fatma)" adlı sinema filmlerinde de yer almıştır. Televizyon dizileri arasında ise 2010 yapımı "Fatmagül'ün Suçu Ne?" dikkat çekmektedir.

Cansu Taşkın'ın oyunculuk ve modellik kariyeri, başarılı projelerle dolu bir geçmişe sahiptir.