Cemre Kemer, müzik kariyeri ve özel hayatındaki gelişmelerle gündeme gelirken, evliliğiyle de dikkat çekiyor. Cemre Kemer, Hepsi müzik grubunun üyelerinden biri olarak tanınıyor. Son olarak, Emir Medina ile gerçekleştirdiği nikah töreniyle magazin gündemine oturdu. Peki, Cemre Kemer kimdir, ne zaman evlendi? Cemre Kemer'in eşi Emir Medina ne iş yapıyor, kaç yaşında, nereli? İşte detaylar...

Hepsi Cemre Kemer kimdir?

Cemre Kemer ise 17 Şubat 1985 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. İlkokul eğitimini Lütfü Banat ve Sedat Simavi İlkokulları'nda tamamlayan Kemer, ortaokul ve lise eğitimini Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Bale Bölümü'nde almıştır. Bale eğitimi yanı sıra şan ve piyano dersleri de alan sanatçı, çocukluktan itibaren sahne deneyimi kazanarak birçok bale oyununda farklı roller üstlenmiştir. Müzik kariyerine ise Hepsi adlı müzik grubunu kurarak adım atmıştır.

Cemre Kemer ne zaman, kimle evlendi?

Cemre Kemer eşi Emir Medina ile 24 Aralık 2020'de gerçekleştirdiği düğünle hayatını birleştirdi. 2021'de kızları Karla'yı dünyaya getiren Cemre ve Emir çifti ikinci kez ebeveyn olmaya hazırlanıyor.

Emir Medina kimdir?

Emir Medina, Londra'daki Uluslararası Amerikan Üniversitesi Richmond'ta Uluslararası ve Kültürlerarası İletişim bölümünden mezun olmuş bir isimdir. Ayrıca, İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde Sinematografi ve Film/Video Prodüksiyonu bölümünden de mezun olan Emir Medina, reklam sektöründe kariyer yapmaktadır. Medina Turgul DDB firmasının yönetici ortağı olarak görev almaktadır.

Cemre Kemer ve eşi Emir Medina'nın özel yaşamları hakkında merak edilenler, sanat ve iş dünyasındaki başarılarıyla birleşerek magazin gündemini meşgul etmektedir.