Azer Bülbül'ün hayatı film oluyor. Filmde Azer Bülbül'ü Cihangir Ceyhan'ın canlandıracağı biliniyor. Peki, Cihangir Ceyhan kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi, hangi projelerde rol aldı, Azer Bülbül'ü mü canlandıracak? İşte ayrıntılar...

Cihangir Ceyhan kimdir, kaç yaşında, nereli?

Türk televizyon ve sinema dünyasının genç yeteneklerinden biri olan Cihangir Ceyhan, 6 Şubat 1989 tarihinde Adana'nın güzel topraklarında dünyaya gelmiştir. Ailenin en küçük ferdi olarak büyüyen Ceyhan, babasının Elazığ kökenli, annesinin ise Diyarbakırlı olduğu bir ailede doğup büyümüştür. İlköğrenimini Adana'da tamamladıktan sonra Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun olmuş ve ardından İstanbul'da kamera önü oyunculuk eğitimi almıştır.

Cihangir Ceyhan hangi projelerde rol aldı?

Oyunculuk kariyerinde önemli bir döneme imza atan Cihangir Ceyhan'ın çıkışı, 2016-2019 yılları arasında yayımlanan "Sıfır Bir" dizisinde canlandırdığı "Cio" karakteri ile olmuştur. Bu projede başrolde yer alarak izleyicilerle güçlü bir bağ kurmuş ve dikkatleri üzerine çekmiştir. Daha sonra, 2019-2020 yıllarında Show TV'de yayımlanan "Çukur" dizisinde "Azer Kurtuluş" karakteriyle başarılı bir performans sergilemiş ve televizyon dünyasındaki varlığını güçlendirmiştir.

Oyunculuğu sadece televizyonla sınırlamayan Cihangir Ceyhan, 2015 yılında "Serdar" karakteriyle sinema dünyasına adım atmış ve şu anda başrolünde olduğu "Güven Bana" adlı sinema filmiyle izleyicilerle buluşmuştur. Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız'da Hayri karakterini canlandıran Cihangir Ceyhan bu rolle izleyenleri kah mutlu kah sinir etmiştir. Ayrıca, internet projelerinde de yer alarak geniş bir izleyici kitlesiyle buluşmuştur.

Cihangir Ceyhan evli mi, çocuğu var mı?

Özel hayatında da mutlu bir evliliği bulunan Cihangir Ceyhan, 2019 yılında Fatma Funda Kurt ile dünya evine girmiş ve bu birliktelikten bir çocuğu dünyaya gelmiştir.

Cihangir Ceyhan Azer Bülbül'ü mü canlandıracak?

Türk müziğinin unutulmaz isimlerinden Azer Bülbül'ün 2012 yılında Antalya'da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmesi, sevenlerini derin bir üzüntüye boğmuştu. 44 yaşında aramızdan ayrılan arabesk fantezi müzik sanatçısı, Dokunmayın Çok Fenayım, Yaralandın mı Ey Can, Yalan Olur, Ben Sana Vurgunum gibi unutulmaz şarkılarıyla milyonların kalbinde taht kurmuştu.

Şimdi ise Azer Bülbül'ün hayatı beyazperdeye taşınıyor. Bülbül'ün hayranları, başrolü kimin canlandıracağını merakla bekliyor. Yapılan açıklamaya göre, usta sanatçıyı perdeye taşıyacak isim Cihangir Geyhan olarak belirlenmiş. Bülbül'ün çarpıcı hayat hikayesi, mücadele dolu kariyeri ve unutulmaz eserleri, sinemaseverlerle buluşacak.

Cihangir Geyhan'ın Azer Bülbül'ü başarıyla canlandırması beklenirken, sanatçının hayranları, filmi heyecanla bekliyor. Türk müziğine damgasını vuran bu efsane ismin hayatının perde arkasını anlatan film, müzikseverlere duygusal anlar yaşatacak. Azer Bülbül'ün efsanevi şarkıları, bu kez sinema ekranlarında hayat bulacak.

35 yaşındaki oyuncu, geleceğe dönük projelerle dolu bir kariyere sahiptir. Türk televizyon ve sinemasının önemli oyuncularından biri olmaya aday Cihangir Ceyhan, genç yaşına rağmen edindiği deneyim ve başarılarla izleyicileri kendine hayran bırakmaya devam ediyor.