Salih Ertaçoğlu yazdı: "Geçmişten ders alamamışların geleceği asla olamaz."
Şehit kanlarıyla sulanmış, vatan topraklarımızda özgürlüğümüzün şeklen de olsa demokrasimizin, modern bir ülke oluşumuzun, eşitliğin, hukukun üstünlüğünün esas alındığı Cumhuriyetimizin 101. Yılı kutlu olsun.
Çevremize baktığımızda Suriye, Irak, İran başta olmak üzere birçok ülke var. Bunların içerisinde parlayan bir Türkiye Cumhuriyeti Devletimiz Mustafa Kemal ATATÜRK’ün önderliğinde düşmanları yurdumuzdan temizledikten sonra 101 sene önce kuruldu Cumhuriyetimiz.
Bugüne geldiğimizde bazı değerlerimizin törpülendiğini, demokrasimizin kişilerin koltuk hastalıkları nedeniyle zorlandığını, hukukun keyfe keder kişilere özel kullanıldığını üzüntüyle izliyoruz.
Türk Milletinin kuruluş bayramını bile çeşitli gerekçe ve bahanelerle kutlamaktan kaçınanları kınıyor, yazıklar olsun diyorum. Sizin gerçek amacınız NEDİR?
T.C. güçlü bir devlettir. 101 yıldır böyle yönetildi.
İki köpek saldırıda bulundu diye bayramımıza kısıtlama getirmeye çalışanlar güzel yurdumuzda milletimizi komşularımıza benzetmeye çalışıyorlar. Milletimiz şanlı bayrağını her yere asacak. Düşmanlara inat.
Bebek katili konusunda yürekli davranan, millet gibi düşünen İyi Parti Genel Başkanı sayın Müsavat Dervişoğlu’nu, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı sayın Fatih Erbakan’ı, Zafer Partisi Genel Başkanı sayın Ümit Özdağ’ı, tek başına muhalefeti başaran sayın Cemal Enginyurt’u yürekten kutluyorum.
Gelecek için ümitli olunan CHP Genel Başkanı sayın ÖZGÜR ÖZEL’i de çelişkili açıklamaları nedeniyle kınıyor, Atatürk’ün partisine yakışmayan durumunu üzüntüyle karşılıyorum. Terörle pazarlık düşünenler milletin temsilcisi asla olamazlar.
Geçmişten ders alamamışların geleceği asla olamaz.
Cumhuriyet Bayramımızın 101. Yılı kutlu olsun.
Türk düşmanlarını Allah kahreylesin.
Emanete hıyanet edenler de er geç cezasını bulacaklar. Koltuklar kimseye tapulu değil. “Bayrakları bayrak yapan, üzerindeki kandır.”
Yaşasın T.C. Devletimiz.
Kahrolsun hainlik düşünenler.
Sevgi ve saygılarımla.