-Seçimlere bir hafta kaldı. Sonuçlarının ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum.

Baskın acil bir seçimin, adil olmayan birtamda, seçim propaganda dönemi sonuç milletimiz sandığa gidecek.

-Önce kendi geçim şartlarını, piyasanın durumunu ve ülkenin iç ve dış siyasetinde hangi noktalara getirildiğinin bir muhasebesini yapacak oyunu kendi değerlendirmelerine göre de verecektir.

-Ne süslü resimli pankartlar, afişler, bilbordlar zerrecik etkili olmayacaktır.

-On beş yılda yaşanan ve bizzat yaşatılanlar dikkate alınacaktır.

-Medya tek taraflı adeta kuşatılmış, yandaş'a ülkenin en büyük medya kuruluşu Ziraat Bankasının kredileriyle satın aldırılmıştır.

-Grubun rahmetli olan Başkanı Erdoğan Demiröre'nin zamanında nasıl baskılar tehditler sonucu hüngür hüngür ağladığı unutulmamıştır., Rahmetli sonunda üzüntü ve kahırdan hakkın rahmetine kavuşmuştur.

-Devlet kurumları adeta siyasi parti mensubu veya temsilciliğine soyunmuş devlet değerleri ayaklar altına alınmıştır. Tarafını belli eden yargıya güven olmaz, milletvekili adayına mikrofon tutan adeta spikerliğini yapandan kaymakam olmaz.

-Devlet işi görevi ayrıdır. Siyasi platform başkadır.

-Devletin görevlisi kendisini bir partinin elemanı göremez o makam ayaklar altında demektir.

-Yalan, iftira, dün beyaz diyenlerin bugün kara, dün kara diyenlerin bugün beyazı savunmaları yalanın aldatmanın daniskasıdır.

-Geçmişte yaşanan ve yaşatılanlar, söylenenler hatırlanmalı, gelecek ona göre tanzim edilmelidir.

-T.C. Devleti Avrupa İnsan Hakları Beyannamesine imza koymuştur. "Hiç kimse hakkında verilen yargı kararı kesinleşmeden suçlanamaz" iken, gelecekte tutukluluk adaylığına engel olacak açıklamaları demokrasiyi tehdittir muhalifi tutuklatıp iktidarın devamını sağlamak amacı taşır.

-Hukuk, insan hakları yoksa tanınmıyuygulanmıyise demokrasi bir oyun ve tiyatrodan ibaret demektir.

Sevgi ve saygılarımla.