Değerli hemşehrilerimizin okuyucularımızın Ramazan bayramlarını tebrik ediyor, Nice güzel bayramlar diliyorum.

-Ramazanı seçim atmosferi içerisinde geçirmek mecburiyetinde bırakıldık.

-İnsanlar mübarek günlerde yakıcı sıcakların altında siyaset yapmaya da mahkum edilmiştir.

-Asılı pankartlara bakıyorum, birde ülke insanının nasıl bir geçim sıkıntısı çektiğini görüyhayret ediyorum ülkemiz güllük gülistanlık, millet adeta lala devri yaşıyordu kiminin haberi yokmuş gibi.

-Gerçekler öyle olsaydı. Erken seçimi dile getirenleri ihanetle suçlayanlar. Birbuçuk yıl daha hükümet etme imkanı varken, erken seçimi kurtuluş saymazlardı. Ülkemiz gerçekte, ekonomik, sosyal, hukuk, eğitim, sağlık dış politika konularında adeta çıkmaz yolda duvarlarla karşılaşmıştı.

-Yaşananlar ve yaşatılanlara bakılırsa, pankartlardaki ifadeler aldatmacanın bir çeşidiydi.

-"Demokrasi bizim içi AMAÇ DEĞİL, ARAÇTIR" diyen zihniyetin, demokrasinin tüm kuralları adil bir şekilde uygulanmasını beklemek saflığında biraz ötesidir.

-İktidar partisinin pankartlarında bazılarında "birlik ve beraberliye" yer verilmiş. Bir tarafta kendiniz gibi düşünmeyenlere" hain, terörist, suçlaması yapabileceksiniz. Kendi koltuklarınızın ikbali uğruna iftira atacaksınız itham edeceksiniz. Sıkışınca seçim zamanı birlik beraberlik.

-Bu tutum gayri ciddidir iki yüzlülüktür.

-Siyaset ahlakı da yerle bir edildi çıkarlar koltuklar uğruna.

-İki yüzlülük, kandırmaca takiyyenin de danıskası sahnede oynanıyor.

-Tokatlıyız milliyetçi, manevi değerlerine son derece bağlı, sosyal adaletten yana düşüncenin de sahibiyiz. Aynı zamanda Tokat milliyetçisiyiz.

-1934 yılında Turhal'da Almanlar tarafından kurulmuş Turhal Şeker fabrikamız; Tokat'ımızı tüm ilçeleriyle kalkındırmıştı. Şimdi kapısına "Kayseri Şeker" Levhası konulmuş. Birilerinin hiç umurunda değil.

-Siyaseti delikanlıca yapamayan zihniyet, Tokat'ın hakkını korumaktan aciz siyaset, gelişmeleri sadece seyrediyor. İtaat kültürü hapsetmiş beyinleri, Tokat ikinci kazığı da yemiş. Siyasetçi niçin var ki?

-Satılan şeker fabrikalarını tekrar geri alacağını Cumhuriyet meydanın da haykıran İyi Parti Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'e şükranlarımı arz ediyorum.

-Bir teşekkürümde Fabrika kapısında içeri alınmayan işçi kardeşlerimize başından itibaren destek veren mücadele eden Tokat'ımızın gerçek milletvekili Sayın Kadim Durmaz'ı da yürekten kutluyorum.

-Siyasette biat, beyin kiralanması, yanlışında desteklenmesidir.

-Bir üzüntümde Turhal Belediye Başkanlığı koltuğunda oturan.

-Turhal'ı ve Turhal'ın çıkarlarını görmeyen kişiyedir. Fabrikayı koruması gereken ilk kişinin Turhal Belediye Başkanı olması gerekirdi olmadı.

Sevgi ve saygılarımla.