Yerel seçimlerin üzerinden bir hafta geçti.

Aziz milletimiz tercihini yapmıştı. Birileri bu milletin kararını bir türlü kabullenemedi. Her zamanki gibi bir sonuç bekliyorlardı.

Devletin bütün imkanları, kamu kurumları, tarafsız olması gereken sayın bakanlar da sürece dahil edilmişlerdi. Medyanın 95anı 24 saat tek taraflı çirkin propagandanın içindeydi.

"Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir" düsturunu sadece kendileri için kullananlara aziz milletimiz ilk dersi ikazı vermişti.

Her Cuma hoca efendiler hutbede Cenab-ı Allah'ın emirlerini tebliğ ederler. Tebliğ başında" ADALETLİ OLUN" emri vardır. Yaşananlara, yaşatılanlara bakıldığında Cenab-ı Allah'ın emirlerine uyulmadığı, kendi çıkarlarının her şeyin önünde tutulduğu gerçeği görülmektedir.

Adil olmak, eşit olmak devleti yönetenlerin asli görevi.

Devleti kendi parti teşkilatlarına benzetmeye çalışanlar, bu ülkeye yanlışın da içerisinde bu millet kimseye mahkum da değil, mecbur da değildir.

Devlet kurumları ebedi, siyasiler ise geçicidir. Önemli olan demokrasiyi kabullenmek, milletin kararına saygılı olmak.

Seçimlerden bir hafta süre geçti. Ankara, İstanbul karmaşası devam ediyor. İktidar partisinin itirazlarının 90 kabul edilirken muhalefet partilerinin aynı yöndeki itirazlarına ret kararı veriliyor.

Yeri geliybazen de seçim kurullarında, sandıklarda görevli kamu görevlilerine yakışıksız suçlamalar da yöneltilebiliyor.

Neymiş belki bu kişilerden Fetö ile ilgili olan çıkabilirmiş.

Devletimiz zaten mücadelesini sürdürüyor. Hiçbir belgeye, bilgiye dayanmayan iftiralar, devletimizin değerini de yıpratıyor.

"At bir çamur izi kalsa yeter" kimseye de yakışmıyor.

YSK hakkında da bir sığın eleştiriler var. Her seçime göre kural karar ihdası gibi milletin en çok güven duyması gereken yetkili kurumları görevinin farkında olmalı, baskılara, tehditlere boyun eğmemeli.

Gerektiğinde milletle paylaşmalı. Vebalden vicdani sorumluluğu milletimizle paylaşmalı. Tarih gerçekleri er ya da geç yazacaktır.

Bir de siyasi partilerimizin aldıkları oyları değerlendirmek gerek.

44 AKP, 30 CHP, 7.5 İYİ PARTİ, 7,4 MHP.

İttifaka dahil olan iki partimiz barajın altında.

Siyasetçilerimiz ahkam kesmeyi bırakmalı, partimi nasıl barajın üzerine çıkarırım hesabı yapmalı. İttifak bugün vardır. Yarın olmayabilir. Ayrı ayrı kurumlardır siyasi partilerimiz. Herkes kendi siyasi gücünü demokrasi, siyasi partiler yasası hükümlerine göre ayakta tutmayı hedef edinmelidir.

Az olsun benim olsun, koltuk da bende kalsınla bir sonuç alınamaz.

Tekrar seçimlerin ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Sevgi ve saygılarımla