Can Dalton: Beratcan Gökdemir kimdir? Daltonlar çetesi lideri Beratcan Gökdemir öldü mü? Can Dalton: Beratcan Gökdemir kimdir? Daltonlar çetesi lideri Beratcan Gökdemir öldü mü?

Başakşehir'in genç kalecisi Deniz Dilmen, Hatayspor karşısında Türkiye Kupası'nda gösterdiği muazzam performansla dikkatleri üzerine çekti. Peki, Deniz Dilmen kimdir, kaç yaşında, nereli? Başakşehir'in genç kalecisi Deniz Dilmen hangi takımlarda oynadı? İşte detaylar...

Deniz Dilmen kimdir?

Başakşehir'in genç kalecisi Deniz Dilmen, Hatayspor karşısında Türkiye Kupası'nda büyük bir performans sergiledi. 5 Haziran 2005 doğumlu olan Deniz Dilmen, kariyerinin bu önemli anında adından sıkça söz ettiriyor. Deniz Dilmen, geçen sezon Süper Lig'in 37. haftasında Başakşehir formasıyla sahaya çıkarak tarihe geçmiş ve en genç kaleci olarak kayıtlara geçmişti.

Başakşehir'in genç yeteneği Deniz Dilmen, bu sezonki performansıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Futbola Başakşehir altyapısında başlayan ve Temmuz 2021'de profesyonel sözleşme imzalayan Deniz Dilmen, 18 yaşında olmasına rağmen kalesinde gösterdiği güvenle takımının sırtını taşıyor. Bu sezon 5 maça çıkan genç kaleci, kalesinde 6 gol görürken, 2 maçta ise kalesini gole kapattı.

Deniz Dilmen'in adı, Hatayspor ile oynanan kupa maçında attığı kurtarışlarla bir kez daha gündeme geldi. Normal süresi 1-1 biten mücadelede, seri penaltı atışlarına geçildiğinde Deniz Dilmen, adeta sahanın yıldızıydı. Hatayspor'un kullandığı 5 penaltının 3'ünü başarıyla kurtaran genç kaleci, takımını çeyrek finale taşıdı ve adını bir kez daha duyurmayı başardı.

Başakşehir'in gelecek vaat eden kalecisi Deniz Dilmen, genç yaşına rağmen gösterdiği performansla Türk futbolseverlerin ilgisini çekiyor ve kariyerinde önemli bir yer edinmeye aday olduğunu kanıtlıyor.