Denizli'nin eşsiz doğal güzelliklerinden biri olan 2 bin 420 rakımlı Bozdağ, beyaz örtüsüyle göz kamaştırıyor. Denizli Kayak Merkezi'nin de bulunduğu Tavas ilçesine bağlı Nikfer Mahallesi'nde yer alan Bozdağ, bugün öğle saatlerinde başlayan kar yağışıyla adeta masal dünyasına dönüştü.

Kar yağışıyla birlikte Bozdağ'ın etekleri, tümüyle beyaza büründü. Doğa tutkunları ve fotoğraf meraklıları, bu görkemli manzarayı görmek için bölgeye akın etti. Kimi vatandaşlar, eşsiz kış manzarasını ölümsüzleştirmek için fotoğraf çektirdi, kimi ise karın keyfini doyasıya yaşadı.

Beşiktaş 3 - 2 Çaykur Rizespor maç özeti ve golleri Bein Sport BJK Ç. Rize maçı özet seyret linki Beşiktaş 3 - 2 Çaykur Rizespor maç özeti ve golleri Bein Sport BJK Ç. Rize maçı özet seyret linki

Denizli'nin kırsalında nadir görülen bu manzara, ziyaretçilerin gözlerini ve ruhlarını şenlendirirken, kar yağışıyla birlikte kayak ve kış sporlarına olan ilgiyi de artırıyor. Yetkililer, vatandaşların karlı günlerin tadını çıkarmalarını ve güvenliğe önem vermelerini öneriyor.

Bozdağ'daki kar yağışıyla birlikte, bölgede güzellik ve eğlence dolu bir gün geçiren ziyaretçiler, unutulmaz anılarla evlerine dönmek üzere yola koyuldu.