Ahmet Konanç kimdir, kaç yaşında, nereli? Ahmet Konanç mesleği ne, evli mi? Ahmet Konanç kimdir, kaç yaşında, nereli? Ahmet Konanç mesleği ne, evli mi?

Deniz Zeyrek'in kardeşi Ediz Zeyrek, Kadıköy Belediye Başkan Yardımcısı olarak atanmıştır. Peki, Ediz Zeyrek kimdir, kaç yaşında, nereli? Kadıköy Belediye Başkan Yardımcısı Ediz Zeyrek hangi partiden? İşte detaylar...

Ediz Zeyrek kimdir?

Deniz Zeyrek'in kardeşi Ediz Zeyrek, Kadıköy Belediye Başkan Yardımcısı olarak atanmıştır. Ediz Zeyrek, 1971 yılında Kars'ın Susuz ilçesinde doğmuş ve Atatürk Üniversitesi İşletme Bölümünden mezun olmuştur. İş hayatına 1991 yılında Kadıköy'de başlayan Zeyrek, mali müşavirlik yapmaktadır.

Siyasi kariyerinde CHP'de aktif rol alan Ediz Zeyrek, 2000 yılından itibaren çeşitli görevlerde bulunmuştur. Mahalle Delegeliği, İlçe ve İl Delegeliği, Parti Meclisi Üyeliği gibi görevlerin yanı sıra Belediye Meclis Üyeliği ve Milletvekilliği adaylığı da bulunmaktadır. Son olarak 2019 yılında Kadıköy ve İBB Meclis üyeliğine seçilmiş ve İBB Bütçe Komisyonu ile İBB Denetim Komisyonu üyeliklerini yürütmüştür.

Ediz Zeyrek'in Kadıköy Belediye Başkan Yardımcısı olarak atanmasıyla ilgili detaylar, yerel seçimlerin ardından gündeme gelmiştir. Özellikle Zeyrek'in geçmiş siyasi deneyimleri ve mesleki tecrübesi merak konusu olmuştur.