Bursaspor, TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta Esenler Erokspor'a karşı zorlu bir mücadelede mağlup oldu. Yeşil Beyazlılar, Esenler Erokspor Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada rakibine 5-1'lik skorla boyun eğdi. Erokspor, Bursaspor'u deplasmanda 5-1 mağlup ederek önemli bir galibiyet aldı Erokspor 5-1 Bursaspor (MAÇ SONUCU ÖZET) Erokspor Bursaspor maçının geniş özeti golleri ve önemli anları Bein Sport izle Erokspor Bursaspor özet seyret videosu…

Başkan Rasim Arı’dan Nevşehir Valisi Ali Fidan’a ziyaret Başkan Rasim Arı’dan Nevşehir Valisi Ali Fidan’a ziyaret

Maç, saat 15.00'te başlarken, hakem Berkan Çetin yönetiminde gerçekleşti. Çetin'in yardımcılığını Gökhan Yüksel ve Gökhan Salduz yaparken, maçın dördüncü hakemi ise Ramazan Haymana oldu.

Bursaspor, bu sonuçla matematiksel olarak TFF 3. Lig'e düşen ilk takım oldu. Geçen hafta sahasında 1461 Trabzon'a 2-1 mağlup olarak bu kaderi paylaşan takım, Süper Lig zaferinin ardından bu seviyede mücadele edecek ilk ekip olma üzücü unvana sahip oldu.

Maçın skorunda öne çıkan goller şu şekilde oldu: Bursaspor'dan Abdullah Tazgel (Dakika 12), Esenler Erokspor'dan Alper Karaman (Dakika 16), Mustafa Pektemek (Dakika 38), Sertaç Çam (Dakika 43) ve yine Alper Karaman (Dakika 55), Abuzer Gaffar Toplu (Dakika 76)

Bursaspor'un TFF 3. Lig'e düşmesiyle birlikte takım, önümüzdeki sezon bu kategoride mücadele edecek. Bu sonuç, taraftarlar arasında büyük bir hayal kırıklığı yarattı ve kulüp için yeni bir dönemin başlangıcı olarak nitelendiriliyor.