Tokat'ın Niksar ilçesinde, görevi başındayken kalp krizi geçiren 33 yaşındaki Uzman Çavuş Mustafa Palabıyık, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Olayın Gelişimi
Edinilen bilgilere göre, Niksar İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görev yapan Mustafa Palabıyık, mesai sırasında rahatsızlandı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine sevk edilen ambulans ekibi, Uzman Çavuş'a ilk müdahaleyi yaptı.Vlcsnap 2025 12 08 10H21M39S936Hastanedeki Mücadele
Palabıyık, Niksar Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak acil serviste yoğun bakıma alındı. Doktorların tüm çabalarına ve yapılan müdahalelere rağmen hayata döndürülemedi.

Arkasında Kalanlar
Mustafa Palabıyık'ın evli olduğu ve eşinin 7 aylık hamile olduğu öğrenildi. Isparta nüfusuna kayıtlı olan Uzman Çavuş'un vefatı, ailesi ve mesai arkadaşlarını derin üzüntüye boğdu.

Veda Töreni
Palabıyık için Tokat İl Jandarma Komutanlığı'nda bir tören düzenlendi. Törene, acılı ailesi, yakınları ve silah arkadaşları katıldı. Törenin ardından Uzman Çavuş'un naaşı, memleketi Isparta'ya gönderildi.

Tokat Belediyespor Giresun'da 3 Puanla Rahatladı
Tokat Belediyespor Giresun'da 3 Puanla Rahatladı
İçeriği Görüntüle

İHA

Muhabir: Mustafa Işık