NASA Haberleri

NASA haberleri ve güncel NASA gelişmeleri, NASA ile ilgili tüm video, NASA fotoğrafları ve NASA haberleri Hürsöz Gazetesi - Son Dakika Haberleri sitemizde


Bilim ve teknoloji

NASA'nın son açıklamasıyla birlikte, James Webb Uzay Teleskobu'nun çektiği görüntüler, Dünya'nın ikizi olarak düşünülen ancak aslında Satürn'ün büyük uydusu Titan'ı...

Teknoloji

Gökyüzündeki gizemli ve büyüleyici yapıları keşfetme yolculuğu devam ediyor: NASA'nın James Webb Uzay Teleskobu (JWST), Avcı Takımyıldızı'nda yer alan ve...

Bilim ve teknoloji

NASA'nın Ingenuity Mars Helikopteri, yüzeydeki keşiflerini tamamlayarak son mesajını gönderdi, böylece Mars'ın sınırlarında uçuş yeteneğini sergileyen ilk araç unvanını aldı.

Bilim ve teknoloji

NASA'nın Mars'tan topladığı değerli örnekleri Dünya'ya geri getirme planları, teknik zorluklar ve maliyet endişeleriyle karşı karşıya.

Bilim ve teknoloji

NASA'nın son araştırması, üç farklı yıldız sisteminde yeni oluşan gezegenlere dair heyecan verici kanıtlar bulduğunu ortaya koyuyor.

Bilim ve teknoloji

Uzayda Yeni Bir Keşif: Iris ve Massalia İsimli İki Asteroitin Yüzeyinde Su Bulundu!

Teknoloji

Gökbilimciler, 137 ışık yılı uzaklıktaki bir M-cüce yıldızın etrafında dönen yaşanabilir bir Dünya adayı olan yeni bir Süper Dünya keşfettiler.

Bilim ve teknoloji

Mars keşifinde yeni bir döneme girildi: NASA'nın Perseverance keşif aracı, Kızıl Gezegen'in derin sırlarını aydınlatıyor.