İzmir doğumlu olan 33 yaşındaki Direnç Tonusluoğlu, futbol hakemliği kariyerinde önemli adımlar atmış bir isim olarak dikkat çekiyor. Peki, Hakem Direnç Tonusluoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Direnç Tonusluoğlu hangi takımlı, neden gündemde, eşi kim? İşte detaylar...

Hakem Direnç Tonusluoğlu kimdir?

İzmir doğumlu Direnç Tonusluoğlu, 33 yaşında bir futbol hakemidir. Kariyerine 2018 yılında başlayan Tonusluoğlu, 1. Lig'de 58 maça çıkmış ve bu süre zarfında 192 sarı kart ile 7 kırmızı kart göstermiştir. Süper Lig'de ise 2022-2023 sezonunda 3 maça çıkan Tonusluoğlu, 14 sarı kart ve 1 kırmızı kart ile hakemlik yapmıştır.

Okul müdürü İbrahim Oktugan kimdir? Öldürülen öğretmen İbrahim Oktugan kaç yaşındaydı, nereli, eşi kim? Okul müdürü İbrahim Oktugan kimdir? Öldürülen öğretmen İbrahim Oktugan kaç yaşındaydı, nereli, eşi kim?

1. Lig'de 2018-2023 yılları arasında ise 46 maçta 163 sarı kart ile 6 kırmızı kart göstermiştir. Türkiye Kupası'nda ise 9 maçta toplamda 15 sarı kart göstermiştir. Futbol sahalarında adil ve etkili bir performans sergileyen Direnç Tonusluoğlu, hakemlik kariyerinde önemli bir yer edinmiştir.