Türk sanat dünyasının tanınmış isimlerinden biri olan İpek Açar'ın hayatında beklenmedik bir gelişme yaşandı. Peki, İpek Açar Kömürcü kimdir, kaç yaşında, nereli? İpek Açar yeniden evlendi mi, kaç evlilik yaptı? İşte detaylar...

İpek Açar Kömürcü kimdir?

İpek Açar, Türk sanatçı ve şarkıcıdır. 1976 yılında doğan Açar, Kadıköy Anadolu Lisesi mezunudur. Sanat hayatına vokalist olarak başlamış, 1999 yılında ünlü müzisyen Kayahan ile evlenmiştir. Ancak, çift arasındaki yaş farkı toplumda bazı tartışmalara yol açmıştır. Evlilikleri boyunca "Gönül Köşküm" adını verdikleri evlerinde yaşamlarını sürdürmüşlerdir.

İpek Açar ve Kayahan'ın bir kız çocuğu olan Aslı Gönül adında bir çocukları bulunmaktadır. Çift, 22 yıl boyunca mutlu bir evlilik sürdürmüş, ancak Kayahan'ın 2015 yılında hayatını kaybetmesiyle bu mutluluk sona ermiştir.

2019 yılında, İpek Açar Alper Kömürcü ile evlenmiştir. Ancak, sağlık sorunları nedeniyle tekrar çocuk sahibi olamayacağını öğrenmiştir. Ancak, 2023 yılında 45 yaşında olduğu bir dönemde hamile olduğu haberleriyle gündeme gelmiştir.

Ayhan Bilgen kimdir, nerelidir, kaç yaşında? Ayhan Bilgen mesleği ne? Ayhan Bilgen kimdir, nerelidir, kaç yaşında? Ayhan Bilgen mesleği ne?

İpek Açar, sanatçı kimliğinin yanı sıra özel hayatıyla da sıkça gündeme gelmiş, medyanın dikkatini çekmiş bir isimdir.

 İpek Açar yeniden evlendi mi?

2019 yılında Alper Kömürcü ile hayatını birleştiren İpek Açar, sürpriz bir mutluluğa daha kavuştu. 14 Aralık'ta ikinci kez anne olan ünlü sanatçı, oğluna Ömer Alp ismini verdi. Açar, bebekleriyle ilk kez bir fotoğrafını paylaşarak mutluluğunu takipçileriyle paylaştı.

 İpek Açar kaç evlilik yaptı?

İpek Açar, müzik dünyasının önemli isimlerinden Kayahan ile 1999 yılında hayatını birleştirdi. Bu birliktelikleri, Aslı Gönül adını verdikleri bir kız çocuğunu dünyaya getirdi. Ancak, 2015 yılında Kayahan'ın vefatıyla bu evlilik son buldu. Ardından, 2019 yılında ünlü besteci ve söz yazarı Alper Kömürcü ile yeni bir başlangıç yaparak evlendi.