(Haber: Şule Şahin)
İş’te Tokat Derneği Yönetim Kurulu Başkanı A. Sami Ülkü, Başkan Yardımcısı Hüseyin Danabaş ile birlikte gazetemize gerçekleştirdiği ziyarette, geçen hafta sonu yaptıkları basın toplantısının Tokat kamuoyuna yansıtılmasından ötürü basın camiasına teşekkürlerini dile getirdi.
TOKAT İÇİN ORTAK SES, ORTAK BEKLENTİ
İş’te Tokat Derneği Başkanı A. Sami Ülkü, gerçekleştirdiği basın toplantısında Tokat’ın Sanayi ve Ticaret Bakanlığı’nca açıklanan ve 13 ilde 16 bölgeyi kapsayan Mersin-Samsun hattındaki Sanayi Yatırım Alanı’na dahil iller arasında olmamasının derin üzüntüsünü dile getirmiş ve “Gelin birlik olalım. Tokat’ı cazibe ve yatırım merkezi kılacak avantajları talep edelim, siyasilerimizin elini kuvvetlendirelim.” mesajı vermişti.
BASINA TEŞEKKÜR ZİYARETİ
İş’te Tokat Derneği Başkanı A. Sami Ülkü, toplantısındaki açıklamaların kamuoyuna yansıtılmasında aktif rol oynayan ve çağrıyı kitleselleştiren basın mensuplarına teşekkür ziyaretinde bulundu. Başkan Yardımcısı Hüseyin Danabaş ile birlikte Tokat Hürsöz yayın grubumuzu ziyaret eden Ülkü, Tokat Hürsöz Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Uluözlü ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Fatih Kılıç’a basın toplantısının en sağlıklı ifadelerle kamuoyuna yansıtılmasından ötürü teşekkürlerini dile getirdi. Tokat’ın sanayi yatırımları için cazibe kazanmasında Mersin-Samsun hattındaki bölgede yer almasının son derece kıymetli olacağı tekrarlarınken, Tokatlının bu beklentisinin basın yayın organlarınca kamuoyuna aksettirilmesinin, birliktelik mesajı verilmesinin iş insanları nazarında son derece kıymetli görüldüğünün bilinmesini istedi. Bunu gerçekleştiren Tokat Hürsöz grubuna da teşekkürü bir borç bildiklerini vurguladı.
Gazeteciler İlhan Uluözlü ve Fatih Kılıç, Tokat’ın, Tokatlının, iş insanlarının beklentisini kamuoyuna yansıtmanın gazetecilik sorumluluğunun yanı sıra hemşehrilik, vatandaşlık bilincinin de gereği olduğunu dile getirdiler. Toplumun beklentilerine tercüman olan açıklamaları her daim beklediklerini belirttiler.




