Galatasaray, Trendyol Süper Lig'de Kasımpaşa karşısında üç puan alarak galibiyet serisini sürdürmeyi hedefliyor. Takım, son 10 maçta başarılı bir performans sergileyerek ligde üst üste galibiyetler elde etti. Galatasaray, ligin en az gol yiyen takımı olmasıyla savunma hattında güven veriyor. Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanacak maçı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Maçın başlangıç saati ise futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki, Kasımpaşa - Galatasaray maçı saat kaçta, ne zaman ve hangi kanalda? Galatasaray'ın muhtemel 11'i


Galatasaray, Okan Buruk yönetimindeki takımıyla Kasımpaşa deplasmanından galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Sarı-kırmızılılar, bu sezon savunma hattıyla güven veren performans sergiliyor. 29 haftada ligin en az gol yiyen takımı olan Galatasaray, rakip fileleri 64 kez havalandırırken kalesinde sadece 17 gol gördü. Maçta Galatasaray, İcardi, Mertens, Kerem Aktürkoğlu gibi önemli isimlerle etkili olmaya çalışacak. Kasımpaşa ise Sami Uğurlu yönetiminde Aytaç Kara ve Nuno Da Costa'nın performansıyla dikkat çekiyor. Kasımpaşa - Galatasaray maçının detayları belli oldu. Peki, Kasımpaşa Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, Kasımpaşa - Galatasaray maçının detayları…

Trabzonspor, Gaziantep FK maçına hazır Trabzonspor, Gaziantep FK maçına hazır

KASIMPAŞA - GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN?

Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında Kasımpaşa bugün evinde liderliğini sürdürmek isteyen Galatasaray’ı ağırlayacak. Saat 16.00'da başlayacak mücadele beIN SPORTS 1'den yayınlanacak.

Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda oynanacak Kasımpaşa Galatasaray maçını Atilla Karaoğlan yönetecek. Yardımcılıklarını ise Cevdet Kömürcü ve Abdullah Bora Özkara yapacak.

GALATASARAY'IN MUHTEMEL 11'İ

Galatasaray'ın, Muslera, Kaan, Nelsson, Abdülkerim, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Barış Alper, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi 11'iyle sahada olması bekleniyor.