-Bizim güzel insanlarımız çok kolay kandırılır, dolandırılır.

-Hiçbir yetkili kurum gereğini yapmaz, yapamaz.

-Bankaların, müşterilerini nasıl katmerli sömürdüklerini mahkemelerin kararlarıyla, tüketici derneklerinin açıklamalarıyla anlamak mümkün. En çok para kazanılan yer bankalar.

-BDDK diye bir kurum var. Bir taraftan tüketiciyi korur mahiyette düzenleme yaparken, diğer taraftan da bankaların önceki uygulamasını da aratır hale düşürülmesini adeta seyreder. Bankaların halkı haksız sömürmesi normal hale de getirilmiş olur. Vatandaşı mahkeme kapılarında sürülsün.

-Diğer bir konuda emeklilerimize çok uygun şartlarda TOKİ tarafından konut yapılacağıdır.

-TOKİ açıklama yaptı. Emeklilere 17 ilde ve ilçelerinde kaç emekli için konut yapılacağı duyuruldu.

-Açıklanan iller arasında TOKAT yok. Niye olsun ki? Birileri sayesinde TOKAT zurnanın son deliği sayılmış. Sıra gelir mi?

-Şimdilerde rastladığım bazı emekli kardeşlerimizin TOKİ için yazdıklarını büyük ümitler ve hayaller besledikleri görülmekte. Bize de hayırlısı olsun demek düşüyor.

-Yine gazetemizin haberinden anladığımız kadarıyla Turhal’ımızda İşçi Emeklileri Dernek Başkanı yaptığı açıklama ile emeklilere “Kaydolmakta acele edin, müracaatları bekliyoruz” açıklaması yapıyor.

-İstanbul’da 12 bin kişi paralarını ödedikleri halde dairelerini alamadıkları için isyan halinde.

-TOKİ’nin resmi açıklaması ortadayken, emeklilerden kimler hangi yetki ve sıfatla emekliye TOKİ evi için müracaat toplar.

-Emekliler zaten açlık sınırının altında çalışırken, maaşın yarısını bile zor alırken, uyanıkların istismarına yetkililer göz yummamalı, gereken tedbirler alınmalıdır.

-Hayal pilavı yemeyi seven bir toplum oluşumuzu kullananlara karşı emeklilerimizde uyanık olsunlar.

Sevgi ve Saygılarımla