Kaan Yıldırım ve Seray Kaya'nın başrollerini paylaştığı Kopuk dizisi, reytinglerde beklenen seviyeye ulaşamayarak final kararı aldı.  Peki dizinin final bölümünde izleyicileri hangi sürprizler bekliyor, neler olacak? İşte detaylar...

Kopuk final bölümünde izleyicileri hangi sürprizler bekliyor, neler olacak?

Cumartesi akşamları ekranlara gelen ve kısa bir süre önce seyirciyle buluşan bir yapım olarak  Kopuk dizisi dikkat çekiyordu. Ancak, reytinglerde beklenen başarıyı elde edemeyen dizi, 3. bölüm reytinglerinde umut verici bir artış yaşasa da, 4. bölümün izlenme performansı göz önüne alınarak final kararı aldı. MedYapım'ın güçlü kadrosu ve ilgi çekici konseptiyle başlayan dizi, ne yazık ki kısa ömürlü oldu.

"Kopuk"un final tarihi ne zaman?

Dizinin final kararı sonrasında izleyiciler, "Kopuk"un final tarihini merak etmeye başlamış durumda. Diziye veda etmek isteyen seyirciler, final bölümünde neler olacağını da büyük bir merak içinde bekliyor.

Başkan Aras: “İçme suyu için projelerimiz hazır” Başkan Aras: “İçme suyu için projelerimiz hazır”

Kaan Yıldırım ve Seray Kaya'nın başrollerini üstlendiği "Kopuk" dizisinin final yapma kararı, reytinglerde beklenen başarıya ulaşamamasından kaynaklanıyor. Dizi, modern bir Robin Hood hikayesi olarak öne çıkmasına rağmen, izlenme performansındaki zayıflık nedeniyle 5. Bölümde  seyirciye veda edecek.