AK Parti Tokat Milletvekili, Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı ve TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi Dt. Cüneyt Aldemir, yeni yıl dolayısıyla yazılı bir basın açıklaması yaptı. Aldemir, mesajında umut, sorumluluk ve kararlılık vurgusu yaparak, 2026 yılı hedeflerini kamuoyuyla paylaştı.

"Mazlumun Yanında, Zalimin Karşısındayız"
Yeni bir yıla girerken insanlığın vicdan sınavının devam ettiğini belirten Aldemir, Türk-İslam coğrafyasındaki gelişmelere değindi. Gazze başta olmak üzere dünyadaki tüm mazlumların sesi olmaya devam edeceklerini ifade eden Aldemir, "Gönlümüzün bir yanı Anadolu ise diğer yanı, Türk-İslam coğrafyasının acısı ve umuduyla birlikte atmaktadır. Adaleti kağıt üzerinde bırakan bir dünyaya inat; hakkın yanında dimdik, zalimin karşısında tavizsiz durmaya kararlıyız. Gazze’de insanlık onuru ayağa kalkana dek mücadelemiz sürecek." ifadelerini kullandı.

Sanatseverler Pazar Akşamı Canlı Yayında Bir Araya Geliyor
Sanatseverler Pazar Akşamı Canlı Yayında Bir Araya Geliyor
İçeriği Görüntüle

Şehitlere Rahmet ve Minnet
Açıklamasında vatan savunmasında can veren kahramanları unutmayan Aldemir, "Vatan toprağına şehadetle mühür vuran tüm yiğitlerimizi rahmetle anıyor, Yalova’da şehit olan kahraman polislerimizin ailelerine sabır diliyorum." sözleriyle Yalova’da şehit düşen polis memurları için taziyelerini iletti.483511173 1117277530415869 5334394782164947084 N-1

"Tokat İçin Eser Siyaseti Devam Edecek"
2026 yılında Tokat’a yönelik yatırımların hız kesmeden devam edeceğini müjdeleyen Milletvekili Aldemir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde "hizmet kervanına" yeni halkalar ekleyeceklerini belirtti.

Tokat halkının ferasetine dikkat çeken Aldemir, şehrin kalkınması için şu sözleri verdi;
• Sokak Sokak Hizmet: Tokat’ın her köyünde ve hanesinde hizmet çıtası yukarı taşınacak.
• Somut Yatırımlar: Siyaset, kelimelerle değil eserlerle taçlandırılacak.
• Gönül Köprüleri: Yatırımlar büyütülürken vatandaşla olan gönül bağları tahkim edilecek.

"Güven ve Huzur Limanı Bir Türkiye"
Mesajını iyi dileklerle sonlandıran Cüneyt Aldemir, "Rabbim’den 2026 yılının ülkemiz için bir güven ve huzur limanı, Tokat’ımız için bolluk ve bereket mevsimi olmasını niyaz ediyorum. Birliğimiz kavi, yolumuz açık olsun." dedi.Whatsapp Image 2025 12 31 At 16.05.46

Muhabir: Mustafa Işık