Almus Garden Suit Hotel/Restoran işletmesinin açılışı 03 Haziran Cumartesi günü yapıldı. İşletme Sahipleri Akın-Şadan Gökçe çifti, yeşil ile mavinin buluştuğu Harami Yaylası’nda kurdukları tesise dair bilgiler verdiler. Doğanın güzellikleri içindeki tesis Almus’a değer katacak.

            İşletme sahibi Akın Gökçe, Almus Ataköy doğumlu olduğunu belirterek, bu yöreye yatırım yapmaktan ötürü mutluluğunu dile getirdi. Pandemi döneminde buraya gelip gittiğini ve o zaman satılık olduğunu öğrendiğini ifade eden Gökçe, yatırım için satın aldıklarını, topografyayı düzeltmek için 274 kamyon dolgu malzemesi döktüklerini, çok güzel bir coğrafya içinde olmasını da göz önünde bulundurarak hotel/restoran konseptini kurduklarını belirtti. Konaklamada bungalov evleri yaptıklarını, kahvaltıda çeşitliliği, et, balık, hamur işlerini menüde bulundurduklarını anlattı.

            İşletme Sahibi Şadan Gökçe, konuklamada 4 kişilik aile için kahvaltı dahil gecelik 2 bin TL ile 2 bin 500 TL ücrette olacağını söyledi. İşletme iletişim telefonu olarak 03564114041 numarası verildi.

Haber: Emel Tekbaşoğlu Sürer