Haber: Mustafa Işık

Samsun’un Atakum ilçesinde geçtiğimiz günlerde meydana gelen trajik bir kaza sonucu hayatını kaybeden kurye Sefa Şerif Efe için adalet arayışı devam ediyor. Ehliyetsiz bir sürücünün yönetimindeki otomobilin motosiklete çarpması sonucu yaşanan kazada yaşamını yitiren Efe için Tokat'ın Niksar İlçesinde bir mevlit düzenlendi.Sefa Şerif Efe İçin Adalet Arayışı Sürüyor (2)Acılı ailenin yanı sıra dostları, sevenleri ve avukatı da mevlitte yer aldı. Mevlit sonrası yapılan basın açıklamasında, Sefa Efe'nin babası Ömer Efe adaletin yerini bulacağına olan inancını dile getirerek, "Başka ailelerin de benzer acıları yaşamaması için adaletin tecelli edeceğine inanıyorum" dedi.Sefa Şerif Efe İçin Adalet Arayışı Sürüyor (1)Efe'nin avukatı Arslan Bolat ise süreci yakından takip ettiklerini ve adaletin yerini bulacağına olan inançlarını vurguladı. Kazanın ardından yapılan incelemelerde, raporların Sefa Efe'nin herhangi bir kural ihlali yapmadığını ortaya koyduğu belirtildi. Kazada yüzde yüz kusurlu olanın ise 17 yaşındaki ehliyetsiz sürücü olduğu ifade edildi.Sefa Şerif Efe İçin Adalet Arayışı Sürüyor (3)

Avukat Bolat, tutuklanma taleplerinin mahkemeye iletilmesinin ardından sürecin nasıl ilerleyeceğini merak ettiklerini dile getirerek, adaletin tecelli etmesine olan güvenlerini belirtti.

Sefa Şerif Efe'nin ailesi ve avukatı, yaşanan bu trajik kazanın bir kaza olarak değil, aynı zamanda adaletin yerine getirilmesi gereken bir durum olarak değerlendirilmesi gerektiğini vurgulayarak, adalete olan güvenlerini ifade ettiler.

Diyanet vekaletle kurban bedellerini açıkladı Diyanet vekaletle kurban bedellerini açıkladı

Kazanın ardından ehliyetsiz sürücüye ev hapsi verilmesine tepki gösteren aile, adaletin sağlanması için mücadelelerine devam edeceklerini belirttiler.Sefa Şerif Efe İçin Adalet Arayışı Sürüyor (4)