-G.O.P Bulvarımız, şehrimiz merkezinin tek bulvarıdır.

-Behzat deresi kenar yolları önceki belediye yönetimlerince birçok bölümü de kamulaştırma yoluyla açılmış hizmet vermeye başlamıştı.

-Günümüze gelindiğinde, araç sayısının tahminlerin çok üzerinde çoğalmasıyla gerek G.O.P Bulvarımız ve gerekse Behzat bulvarımız ihtiyacı karşılayamaz durumda. Belirli saatlerde bulvardan ve dere kenarından ulaşım, sıkıntılıdır felçtir.

Devamı 2'de

-Gerek GOP Bulvarının gerekse Behzat bulvarının genişletilmesi imkanı zaten yoktur.

-Belediye seçimleri öncesinde, başkan adaylarımız; trafik ve ulaşım sorununu çözmek için, Behzat deresi üzerinden raylı sistemler önermişlerdi. Tokat'ımızın kurtuluşunun tek natifiydi.

-Belediye meclisimiz, şimdi kapalı Pazar yeri kuruyPazar yeri her alanda kurulabilirdi. Derenin üzerine kurulacak Pazar, şehrin geleceğine de, ulaşımına da engel teşkil edecektir.

-Belediye yönetimleri, çok uygun Pazar yerleri imkanları var iken, uygun yerler inşaatlarla kapatılmış, neredeyse alanlar sıfırlanmıştır. Stadyumun güneyinde dere kenarındaki inşaatlar en yakın örnekleridir. Burada yanlış tercihler yapılmıştır.

-Şehrin; trafik ve ulaşımımı daha önemli; Pazar yerimi önemlidir. Tercih yine yanlışa kullanılmaktadır.

-Bir diğer konuda; köprü başında DSİ'nin kuzey cihetindeki yeşil alan üzerine üç ayrı blok inşaat temelleri atılmıştır.

-DSİ sahasının tamamının şehir dışına çıkarılması sahasının da şehir parkı yapılması amaçlanmıştı.

-Şimdi, şehri daha da sıkıştıracak engelleyecek bu tip inşaatlara neden izin verilir bilinmez. Biri gelir tümünü kaldırır.

-Köy hizmetleri, karayolları şehir dışına çıktılar. DSİ'nin şehrin merkezinde durması kabul edilemez. Sulama hizmetlerini zaten birlikler yapıyor.

-Okullar resmi kurumlar olabildiğince şehir dışına taşınmalı.

-Şehrimiz her geçen gün biraz daha sıkışıyor. Yeşili yok oluyor. Beton her yere kanser virüsü gibi giriyor.

-Günü kurtarmak değil, geleceğe imkan yaratmak, yöneticilere görev olmalı oda bizde yok ya. -Yanlış her zaman yanlıştır. Önemli olan doğru kararlardır.

-Tokat'ımızı ellerimizle sıkıştırıyor, yaşanılmaz konuma da getiriyoruz.

Sevgi ve saygılarımla.