Samsunspor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdürdü Samsunspor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yapılan son dakika duyurusuna göre, A Milli Takım kadrosunda yer alan Semih Kılıçsoy ve Ahmetcan Kaplan'ın Ümit Milli Takım'a dahil edilme kararı alındı. Peki, Semih Kılıçsoy neden oynamıyor, neden Milli Takımdan çıkarıldı? İşte detaylar...

Semih Kılıçsoy neden oynamıyor?

Son dakika gelişmesine göre, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yapılan duyuruya göre, A Milli Takım'ın kadrosunda bulunan Semih Kılıçsoy ve Ahmetcan Kaplan'ın Ümit Milli Takım'ın aday kadrosuna dahil edildiği bildirildi.

TFF'nin yaptığı açıklamaya göre, Semih Kılıçsoy ve Ahmetcan Kaplan, 22 Mart Cuma günü İstanbul'da özel bir maçta Gürcistan'a karşı mücadele edecek Ümit Milli Takım'a katılacaklar. Ayrıca, 26 Mart Salı günü 2025 Avrupa U21 Şampiyonası Elemeleri'nde deplasmanda İtalya ile karşılaşacak olan Ümit Milli Takım kadrosunda da yer alacaklar.

TFF'nin açıklamasında, "A ve Ümit Milli Takım aday kadroları belirlenirken yapılan bu planlamaya istinaden, iki futbolcumuz A Milli Takımımızın Macaristan ile oynanacak özel maçı için Budapeşte'ye hareketinden önce, İstanbul'daki hazırlıklarına devam eden Ümit Milli Takımımızın kampına katılacak" denildi.

Bu hamle, Semih Kılıçsoy ve Ahmetcan Kaplan'ın milli takım kariyerlerindeki ilk kez aday kadroya davet edildikleri bir döneme denk geliyor. Bu adım, genç yeteneklerin keşfedilmesi ve ulusal takımın geleceği için umut vaat ediyor.

Gelişmeleri takip ediyor olacağız.