Türk armatör ve spor yöneticisi Servet Yardımcı'nın, Türkiye futbolunun önemli isimlerinden biri olarak ulusal ve uluslararası alanda etkili bir rol üstlendiği biliniyor. Peki, Servet Yardımcı kimdir, nerelidir, kaç yaşında? Servet Yardımcı hangi takımlı, eşi kim? İşte detaylar...

Servet Yardımcı kimdir?

Servet Yardımcı, Türk armatör ve spor yöneticisi olarak bilinir. 26 Aralık 1957'de Rize'de doğmuştur. Futbol kariyerine amatör olarak başlamış ve daha sonra yöneticilik yapmıştır, özellikle Çaykur Rizespor'da aktif rol almıştır. 2008'de Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'na seçilmiş ve daha sonra Başkan Vekili olarak atanmıştır.

Yardımcı, UEFA ile olan ilişkileriyle tanınır ve 2017'de UEFA Yönetim Kurulu'na seçilmiştir. Ayrıca, 2021'de tekrar seçilmiştir. Türkiye Futbol Federasyonu'nda geçici başkanlık da yapmıştır, görev süresi 4 Nisan 2022 ile 16 Haziran 2022 arasındadır. Aynı zamanda Fenerbahçe Spor Kulübü kongre üyesidir.

Emire Cansu Kurtaran kimdir, kaç yaşında, mesleği ne, nereli, ne iş yapıyor? Emire Cansu Kurtaran kimdir, kaç yaşında, mesleği ne, nereli, ne iş yapıyor?

Kişisel olarak, evlidir ve iki çocuk babasıdır. Ayrıca, eski Adalet ve Kalkınma Partisi İstanbul milletvekili ve Millî Savunma Bakan Yardımcısı Hasan Kemal Yardımcı'nın kardeşidir.