Survivor 2024 All-Star kadrosunda yer alan ve kırmızı takımın önemli isimlerinden biri olan Aleyna Kalaycıoğlu, hem yarışmadaki performansıyla hem de özel hayatıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Peki, Survivor Aleyna Kalaycıoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli, mesleği ne, evli mi, sevgilisi var mı, estetik mi yaptırdı? İşte detalar...

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli?

1998 yılında Bursa'da doğan Kalaycıoğlu, annesiyle babasının ayrılması üzerine genç yaşta İstanbul'a yerleşti. Lisenin ardından aldığı dil eğitimiyle ABD'de Uçak Mühendisliği bölümünü kazandı.

Aleyna Kalaycıoğlu ne iş yapıyor?

Sporla yakından ilgilenen Aleyna Kalaycıoğlu, 10 yıldır voleybol oynuyor ve yaklaşık üç yıldır beach voleybol okul takımında yer alıyor. 1.70 boyundaki Kalaycıoğlu'nun sosyal medya hesaplarında 694 bin takipçisi bulunuyor.

Survivor 2021 sırasında sergilediği güzel sesiyle de dikkat çeken Kalaycıoğlu, bir prodüktörden teklif aldığını Acun Ilıcalı'nın canlı yayında açıklamasıyla müzik kariyerindeki geleceğiyle ilgili de ipuçları vermişti.

Survivor 2021'deki başarılı performansının ardından müzik kariyerine de adım atan Kalaycıoğlu, Oğuzhan Koç'un yazdığı ve Berkay'ın yapımcılığını üstlendiği "Bedelini Ödedim" şarkısıyla dikkatleri üzerine çekti.

Aleyna Kalaycıoğlu evli mi, sevgilisi var mı?

Aleyna Kalaycıoğlu Survivor öncesinde Yiğit Poyraz'la flört ettiği iddialarıyla gündeme gelmiş ve yarışma sonrasında Cengiz Ünder ve Sinan Akçıl'la yaşadığı ilişkilerle magazin gündemine oturmuştu. Kalaycıoğlu'nun adı, bir dönem Galatasaray forması giyen Nicolo Zaniolo ile de anılmıştı.

Aleyna Kalaycıoğlu estetikli mi, estetiksiz hali?

Öte yandan, 2021 yılında geçirdiği burun estetiğiyle de görünümünde büyük bir değişiklik yaşayan Kalaycıoğlu, estetiksiz ve estetikli halleriyle magazin dünyasında geniş yankı uyandırmıştı.

Namık Tan kimdir, kaç yaşında, nereli? Namık Tan mesleği ne, evli mi? Namık Tan kimdir, kaç yaşında, nereli? Namık Tan mesleği ne, evli mi?

Survivor 2024 All-Star kadrosunda yer alarak mücadelesini sürdüren Aleyna Kalaycıoğlu, hem yarışmadaki performansıyla hem de özel hayatıyla izleyicilerin merakını üzerine çekmeye devam ediyor.