Güzelliği ve önceki Survivor deneyimiyle dikkat çeken Begüm Yücetan, 2024 Survivor All Star'da mavi takımda yer alacak. İzmir doğumlu ve 1988 doğumlu olan Begüm, Miss Turkey güzellik yarışmasında finale kalarak adını duyurdu ve 2012'de katıldığı Survivor Ünlüler – Gönüllüler yarışmasında izleyicilerden tam not aldı. Şimdi ise heyecanla beklenen 2024 Survivor macerasına katılmaya hazırlanıyor. Peki, Survivor Begüm kimdir? Ece Begüm Yücetan kimdir, kaç yaşında, nereli? Ece Begüm Yücetan sevgilisi kim? İşte detaylar...

Survivor Begüm kimdir?

Survivor All-Star 2024 yarışmacısı Ece Begüm Yücetan, 27 Ağustos 1988 tarihinde İzmir'de dünyaya gelmiştir. İlkokul eğitimini Özel Türk Koleji'nde tamamlayan Yücetan, lise eğitimini ise Karşıyaka Lisesi'nde almıştır. Üniversite hayatına İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde Türkçe İngilizce Mütercim Tercümanlık bölümünde başlayan Yücetan, daha sonra eğitimini yarıda bırakarak Açıköğretim Fakültesi'nde Medya İletişimi bölümünde devam etmiştir. Modellik kariyeriyle de adını duyuran Begüm Yücetan, 2009'da Miss Turkey güzellik yarışmasında finalist olmuş ve 2012 yılında ilk kez Survivor macerasına gönüllüler takımında katılmıştır.

35 yaşındaki Ece Begüm Yücetan, 2024 Survivor All-Star'da büyük bir rekabetin içine girecek.

Ece Begüm Yücetan sevgilisi kimdir?

Özel hayatına dair detayları genellikle özel tutan Yücetan'ın evlilik durumu ve çocuk sahibi olup olmadığı ise henüz netlik kazanmış değil. Survivor performansı kadar kişisel yaşamı da merak konusu olmaya devam ediyor. İlerleyen günlerde Yücetan'ın evlilik durumu ve çocuk sahibi olup olmadığına dair daha fazla bilgi ortaya çıkabilir.