Haber-Foto: Mustafa Işık

Tokat 1'nci Amatör Ligi B grubunda Tokat Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü, ligin ilk haftasında Turhal Gençlerbirliği ile karşılaştı. Saat 12.30'da başlayan futbol müsabakası ilk yarısı karşılıklı gollerle 1-1 skorla sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında etkili olan Tokat ekibi, bulduğu 2 golle maçtan 4-1 skorla ayrıldı.

Gebze Ampute FK dostluk maçının da galibi Gebze Ampute FK dostluk maçının da galibi

MAÇ SONU DEĞERLENDİRMELER

Tokat Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü’nün 4-1 kazandığı Turhal Gençlerbirliği maçından ardından takımların Teknik Sorumlu Bülent Özyiğit, maç değerlendirmesinde bulundular.

BİZ İSTEDİĞİMİZ OYUNU OYNAYAMADIK

Turhal Gençlerbirliği Teknik Sorumlusu Bülent Özyiğit, “iyi oynayan kazandı. Biz oynayamadık bugün. Oyunumuzu sahaya yansıtamadık, futbolcularımız biraz da tecrübesiz. O yüzden farklı bir sonuç oldu. Ama güzel bir oyun vardı. Biz istediğimiz oyunu oynayamadık, rakibimizi tebrik ederim. Bundan sonra önümüzde ki maçlara bakacağız.” açıklamasında bulundu.