Tokat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Musa Özdemir, son günlerde Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, MHP Tokat İl Başkanı Mustafa İpek, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri hakkında ortaya atılan asılsız ve mesnetsiz iddialara yönelik yazılı bir basın açıklaması yaptı. Özdemir, açıklamasında Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu’nun Milliyetçi Hareket Partisi Tokat İl Başkanlığı’na gerçekleştirdiği nezaket ziyaretinin ardından başlayan organize saldırılara dikkat çekerek, “Tokat Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Kemal Yazıcıoğlu’nun, Milliyetçi Hareket Partisi Tokat İl Başkanlığı’na yaptığı nezaket ziyareti sonrasında birlik ve beraberlik içerisinde paylaşılan fotoğrafın hemen akabinde başlayan bu organize saldırıların tesadüf olmadığı ortadadır. Bu algı operasyonunu milletimiz ferasetiyle net bir şekilde gözlemlemektedir.” dedi.521151710 17917988436133684 7099731496590762123 N“Bu Nefret Siyasetinin Varacağı Yer Hüsrandır”
Belediyenin yaptığı tüm ihalelerin ve harcamaların şeffaflık çerçevesinde yürütüldüğünü vurgulayan Özdemir, “Yapılmak istenen bozgunculuk ve nefret siyasetidir. Bu nefret siyasetinin varacağı yer hüsrandır. Bu kabul edilemez siyaset anlayışının Tokat'a kazandıracağı hiçbir fayda yoktur. Tam tersine ona tenezzül ve tevessül edenleri yok edecektir. Hakkımızda üretilen ahlak dışı iftiralarla nefret suçu işlenmektedir. Kirli oyunlar; onu tezgâhlayanların ayaklarına dolaşacak, karıştırdıkları pislikler ellerine yüzlerine bulaşacaktır.” ifadelerini kullandı.

Siyasetin bir oyun değil, toplumsal faydayı esas alan ciddi bir görev olduğunu belirten Özdemir, açıklamasını, “Hiç kimse, ülkücü duruşun, ahlaklı siyasetin ve adil yönetimin temsilcisi olan bu kadroları, çamur siyasetiyle, çıkarları uğruna atılan iftiralarla, sahte hesaplar ve oyunlarla lekeleyemez. Yalan ve iftira, entrika ve kaos endüstrisine yatırım yapanların siyaset borsasındaki hisselerine iflas etmek düşecektir. Halkımız siyaset ikliminde sahnelenen ahlaksız senaryolara seyirci kalmakla yetinmeyecek, en adil hakem olarak gereken hükmü verecektir.” sözleriyle tamamladı.

Muhabir: Mustafa Işık