Tokat’ta 06, 07 ve 10 Aralık Futbol Karşılaşmalarının Programı Belli Oldu
Tokat’ta 06, 07 ve 10 Aralık Futbol Karşılaşmalarının Programı Belli Oldu
İçeriği Görüntüle

Türkiye Sakatlar Derneği Tokat Şube Başkanı Ali Aras ve beraberindeki dernek üyeleri, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi (TOGÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette, engelli bireylerin sorunları, ihtiyaçları ve bu kapsamda yapılabilecek ortak çalışmalar ile iş birliği imkânları ele alındı.

"Üniversite Olarak Her Adıma Hazırız"
Görüşmede bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Fatih Yılmaz, üniversitelerin misyonunun sadece eğitim-öğretimle sınırlı olmadığını vurguladı. Topluma hizmet ve katkı sağlamanın da önemli bir görev olduğunu belirten Yılmaz, "Üniversite olarak engelli bireylerin hayatını kolaylaştıracak her adımı atmaya hazırız." ifadelerini kullandı.

Önemli Bir Müjde: “Engelli Raporu İtirazları Artık Tokat'ta”
Rektör Yılmaz, engelli bireylerin sağlık hizmetlerine erişimini kolaylaştırmak adına önemli bir gelişmeyi de paylaştı. Vatandaşların engelli raporlarına yapılan itirazlar için artık başka bir şehre gitmek zorunda kalmayacağını müjdeleyen Yılmaz, "Bu işlemler, artık Üniversite Hastanemizde gerçekleştirilecek." dedi.Whatsapp Görsel 2025 10 30 Saat 12.32.17 Cf9A43B8Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Planlanıyor
Engelli bireylerin toplumsal hayata daha aktif katılımını sağlamak amacıyla sosyal ve kültürel faaliyetlerin de planlandığını açıklayan Rektör Yılmaz, "Eski rektörlük binasında haftanın belirli günlerinde engelli bireyler için etkinlikler düzenleyeceğiz." şeklinde konuştu. Bu etkinliklerin, engelli bireyler için bir buluşma ve paylaşım noktası oluşturması hedefleniyor.

Ziyaret Fotoğraf Çekimi İle Sona Erdi
Taraflar arasında samimi bir havada geçen ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesinin ardından çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.Whatsapp Görsel 2025 10 30 Saat 12.32.14 060D45C1

Muhabir: Mustafa Işık