Spor Ateşi'nde Çetin Kamil Genç yazdı: "Tokat temsilcisinin performansları sporseverleri memnun etmedi."
İlk yarının sonu itibariyle, Tokat Belediye Plevnespor kendisinden bekleneni sahaya yansıtamadı. İlk yarı son maçında deplasmanda karşılaştığı Silifke Belediyespor ile 2-2 berabere kalarak ligi 15 puanla 12. sırada bitirdi. İlk yarı sonu itibariyle bu tablo hiç iç açıcı değil.
Lige başlamadan önce göreve gelen yeni yönetim hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan yaptığı transferler ile ligde en iyi bir yerde olmak için hedefe oynayan bir takım kurmayı hedef bildi. Ama kendilerinden beklenen oyunu bir türlü sahaya yansıtamayan Tokat temsilcisinin performansları sporseverleri memnun etmedi.
Özellikle kendi sahasında oynadığı maçlarda kaybedilen kayıp puanlar ligdeki şu anki konumunu da oldukça çok etkiledi. Özellikle ağırlıklı olarak bir önceki hocanın tavsiye ettiği oyuncuların alınması ve bu oyuncuların beklenen performansı gösterememesi, yanlış transferler yapıldığını akla getiriyor.
Lige verilen bu arayı çok iyi değerlendirmesi gereken Tokat Belediye Plevnespor’un, en az 4 veya 5 tane iyi bir transfer yapması gözüküyor. Yoksa bu takımla bu oyun devam ederse, ilk yarıdan bir farkı olmaz.
Şimdi takım 4-5 gün dinlendikten sonra 2. yarı hazırlıklarına başlamak üzere Antalya’ya kampa gidecek. Bu kamp takım için çok önemli. Burada çalışmalarına devam edecek ve sanırım birkaç hazırlık maçı da yapacak. Bu kamp süreci içinde takıma yeni transferler yapılacak mı? Bunu ilerleyen süreç içinde hep beraber göreceğiz.
Umarım Antalya kampı Tokat Belediye Plevnespor için iyi geçer, yapılan çalışmalar sonunda ikici yarı başladığında umarım sahada daha farklı bir Tokat Belediye Plevnespor izleriz.